♥ Soligt och fuktigt Koh Samui

Hej pa er!

Nu har vi landat pa Koh Samui. Vi borjade med en slapp dag vid poolen efter att ha sprungit benen av oss i Bangkok. Resan gick snabbt och smidigt, 45 min i luften. Det var  dock lite bokigt att checka ut fran hotellet i Bangkok. Ett tips till alla, satt inte upp nagot pa rummet. Det strular bara vid utcheckningen. Sa mycket om och men innan vi fick betala. Fredrik blev lite latt irriterad pa den byrakratiska thailandskan. Men, men tur att det inte var sa mycket trafik pa vagen till flygplatsen. : )

Bade jag och Fredrik har lyckats med att INTE branna oss forsta dagen trots 30+ i skuggan. Nar vi badade i poolen och aven i havet sa var det inte ens svalkande. Vi blev bara blota.

Lite blott blev det ocksa vid 17.00 nar det kom en skur som varade i typ 15 min. Sen blev det bla himmel igen, men regnet gor sig pamint genom den nu annu hogre luftfuktigheten.

Nu ska vi ga ner till hotellets strandrestaurang och ta ett par drinkar innan det ar dags for Thai Curry Afternoon. Gott!

// Brudparet ♥

PS Hoppas pa att kunna ladda upp lite bilder under nasta vecka. DS


:Linda

Åh vad härligt det låter med Thailand, bara tre månader kvar för oss. Ni får nog räkna med att saker och ting inte går så snabbt i Thailand, de har sällan bråttom... Men det är skönt med en avslappnad atmosfär, bara man vet om det. Trafiken är dock allt annat än lugn, men det har ni väl redan märkt eftersom ni varit i Bangkok... =)

Hoppas ni får en underbar fortsatt resa, njut av alla mysiga ställen längs stranden på kvällarna. Kram

2009-08-22 @ 21:20:49
Hemsida: http://buslarson.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

Mejl: (Visas ej)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0