♥ Vinter i Skåneland

Hej på er!

Hoppas helgen har varit bra. Det har den varit här. Lugn men ändå hunnit med att umgås med trevliga släktingar och mysa i soffan.

I fredags va Fredrik på julfest med jobbet och jag gosade upp mig i soffan med varma mackor och idol på tv:n. Erik va bäst!

Efter en skön sovmorgon på lördagen åkte vi in till Malmö för att hämta hem vårt kakel och klinker till badrummet där uppe. Det blir så himla fint. Stora vita plattor på väggarna och gråsvarta på golvet med en pelare gråsvarta i duschen. På onsadg kommer fönstren! Det kommer blir så kul att se hur det blir när dem är inne.

På eftemiddagen begav vi oss julfina till julbord på Elisefarm golklubb utanför Lund med den delen av Fredriks sälktingar som bor här i Skåne. Det var jättetrevligt och ett mysigt ställe. När jag körde hem på kvällen/natten så började det snöa och har gjort det till och från hela tiden sen dess. Så i morse var det vitt på marken men som alltid så smälter det bort under dagen. Vi kanske kan få en vit jul i Skånelandet också.

Stor kram till er!

// Sara♥


:jennie

Vill se fler bilder på magen..=)Nyfiken på hur den växer..

2009-12-14 @ 22:04:48
:Sofia

Åh fönstren! Kommer bli så fint! Längtar tills man får se hur det blir när det är färdigt! :D

2009-12-14 @ 23:22:27
Hemsida: http://travelingaroundtheworld.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

Mejl: (Visas ej)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0