♥ Första flyttlasset

Hej på er!

I går körde vi ut det första flyttlasset till huset. Det bestod av ett nyinköpt begagnat köksbord och fyra stolar. Vi vill inte köpa några nya möbler innan vi renoverat köket. Men vi har i dag ett ganska stort köksbord så vi var tvugna att köpa ett mindre som vi kan ha tillfälligt. Det blev detta runda bord. Min älskling är en riktig affärsman så vi fick bord och fyra stolar för 500 kr! Ett riktigt kap om jag får säga det. Visst det är begagnat och lite skavt men det ska ju som sagt bara vara tillfälligt.

Vi har pratat med mäklaren nu om att skriva kontraktet på tordagen den 25 juni!! Vi ska bra kolla med vår bank att det är ok för honom. Eftersom det är på vår bank vi ska vara. Vi har tagit ledigt på fredagen sen så vi kan flytta ut allt på fredagen. Ska bli så himla kul! Längtar så mycket. Men jag längtar ännu mer tills allt är renoverat så som vi vill ha det. Fredrik träffade en tredje snickare i går och han skulle försöka få färdrigt offerten innan midsommar. Vi får väl se om han lyckas överträffa våra förväntningar. Snickarna hittills har ju inte direkt varit snabba, allra minst hållt vad de lovat.

Ha en kanon kväll!

//Sara ♥






:Sofia

Jag tycker inte om er helt. Ni har alldeles för bra stil. Inte okej. Möjligtvis okej om ni donerar det till din smått fattiga syster sen.

2009-06-10 @ 23:03:11
Hemsida: http://travelingaroundtheworld.blogg.se/
:Marica

Verkligen ett kap! Är ni säkra på att ni bara ska ha dem tillfälligt?

Ni har åxå många järn i elden just nu! Köpa hus, flytta, renovera och sist men inte minst GIFTA er! Visst är det konstigt att det alltid händer en hel massa på en gång i ens liv?! Däremellan kan det gå år-eller nåja iallfall månader som det inte händer särskilt mycket!

Vi ska åxå snart plocka fram flyttkartongerna..ser inte direkt framemot det..

Ha det gott! Kram från Finland!

2009-06-11 @ 20:37:36



Namn:
Kom ihåg mig?

Mejl: (Visas ej)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0