♥ Offertnytt

Hej igen!

Det här med att få offerter var svårare än vi trott. Vi trodde att snickare var angelägna om att få jobb nu i finanskriser men det verkar inte som om de är så intresserade. Kan vara pga rotavdraget, både som positiv och negativ effekt. Den positiva effekten kan vara så att snickarna har fått endel jobb och inte behöver ta allt. Den negativa effekten är att snickarna själva måste sköta rotavdraget from 1 juli och tack vare det tycker de att det blir krångligt att ta jobb från privatpersoner. Vi vet inte men nått måste vara fel när det tar två månader att få en offert.

Fredrik ska i alla fall träffa ytterliger en snickare nu på måndag. Vi bestämde oss för det när den först offerten var extremt hög utan att nått direkt ingick i priset. Pappa kollade med några gubbar på sitt jobb och de trodde att så som offerten var utformad så skulle slutsumman för jobbet hamna på dubbel så mycket som den redan var summerd till :( Hjälp!!



I går fick vi även redan på att de som bor i vårt hus nu ska flytta in i sitt nya hus redan den 14 juni så vi kan förhoppningsvis skriva kontraket fredagen den 26 juni!! Så himla kul!! Mina föräldrar har tagit ledigt den fredagen så har vi bara packat färdrigt så kan vi nog flytta det mesta redan på fredagen. Jag längtar!!!



:martina

Vad roligt! Skönt att få komma in tidigare. Se nu till att packa allt också ;)

Tjo!

2009-06-03 @ 15:29:07



Namn:
Kom ihåg mig?

Mejl: (Visas ej)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0