♥ Blodpropp?

Hej hej!

Vi har haft en riktigt mysig helg med besök från våra kära vänner Emil och Kristin från Karlstad. I lördags gick vi en sväng på stan i ett somrigt Lund. Vi satte oss även på en uteservering och åt en räkmacka och drack några glas vin. I söndags åt vi en god frukost i solen på balkongen. Tack underbara vänner för en trevlig helg! Så synd att det är 60 mil emellan oss.



I torsdags började jag känna nått konstigt i vänster benet. Misstänkt  samma symtom som det andra blodpropparna. I fredags började benet svullna upp och i lördags började det göra ont att gå. Så vi beslöt att åka in till akuten i dag. Det gick förvånads värt snabbt. Allt gick på fem timmar. Det är skillnad från sjukhusbesöket i Stockholm förra året. Eller hur, Line? :) Läkarna kunde inte riktigt uttala sig om det var en ny propp eller om det var de gamla propparna som spökade, så jag ska träffa specialister i morgon. Så vi får se hur det slutar. Men tre proppar och 24 år, det går inte ihop! 

Så här såg väster benet ut i morse.


Jag skriver senare i veckan och berättar hur det går.

Ha en bra kväll!!

//Sara ♥




:Sofia

Jag hatar dom där satans läkarna! Tar dom inte reda på vad detta beror på nu så ska dom få med mig att göra! Jag har pepparsprej i väskan!!!

2009-05-10 @ 23:20:06
Hemsida: http://travelingaroundtheworld.blogg.se/
:Sofia

SV: Blurr betyder det du ser framför dig när du säger blurr. :P



Nej jag har inte kollat på h&m än. Men jag tror jag ska köpa dom på din sko om jag inte hittar något annat innan. :)

2009-05-11 @ 13:48:35
Hemsida: http://travelingaroundtheworld.blogg.se/
:Linda

Det låter inte kul, hoppas att de tar tag i det hela med en ordentlig utredning och ordination, du måste ju få ett slut på det där! Det är ju märkligt om man skall behöva vara rädd för att flyga på grund av detta när man är 24 år. Ta hand om dig och hälsa tybbe!

2009-05-12 @ 09:03:45
Hemsida: http://buslarson.blogg.se/
:Erika

Men gud - blodpropp! Det låter inte bra det.. :( Hur kommer det sig att du får det?

2009-05-12 @ 17:54:20
Hemsida: http://erikasbloggomalltutommode.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

Mejl: (Visas ej)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0