OS - Söndag

Hej hopp!
 
På söndagen gick den eftertraktade 100 meters finalen. Hela dagen gick vi in på caféer och pubar med gratis wifi för att kunna söka efter biljetter till friidrotten. Det var nämligen så att man inte kunde köpa biljetter på plats, utan bara på OS hemsida. Vi fick aldrig tag på biljetter till friidrotten, men dagen efter såg Johan på TV att det var två miljoner som sökt efter samma biljetter som vi. Så det kanske inte var så konstigt att det inte blev nått.
 
Under dagen gick damerna maraton, så vi tog oss ut på Londons gator för att få se de små tjejerna springa sina mil. Galet var smala och korta alla var.
 
 
 
 
På eftermiddagen åkte jag och Fredrik ut till OS parken för att titta på ett köpcentra som låg i närheten. Min man var bara tvungen... arbetsskadad :) Vi åkte upp några våningar och fick utsikt över OS parken.
 
 
 
På kvällen åkte vi till Hydepark, där flera storbildsskärmar var uppställda, och tittade på 100m finalen. Fredrik var nöjd att han köpte en Bolt tröja :)
 
På måndagen bar det hem igen till våra barn. Vi hade fantastiska dagar i London. Tack Johan och Sussi för trevligt sällskap. Kram till er!
 
// Sara♥
 




Namn:
Kom ihåg mig?

Mejl: (Visas ej)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0