♥ Saffransbak

Hej hej!
 
Jag som älskar att baka passar på nu i jul och bakar några sorter. Denna gången blev det 70st saffransbullar. Fredrik sa med vädjande röst, du ska väl inte ta med så många bullar till jobbet. Men ärligt talat tror jag vi klarar oss på det 40 som ligger kvar i frysen :) De blev förövrigt väldigt goda. Traditionella lussebullar kan bli så torra så dessa passar mig mycket bättre. Det har en fyllning på smör och vaniljsocker. Mums! Jag fick höga betyg av både maken och arbetskollegorna.
 
 
 
Snart kommer ännu mer julbak :)
 
// Sara♥
 

:charlotte

ja det är jätte skönt hihi! trodde vi skulle få en som inte alls ville sova eftersom första alltid varit så snäll och lätt.. men icke! nej vi hittade inte på något speciellt, så var rätt rastlös när pappan i huset kom hem haha!

2012-12-18 @ 22:42:38
Hemsida: http://charlotteholst.vimedbarn.se
:Josephinewestling - Mamma till Vira - syskon på väg

åh gud va goda dom ser ut då.. Har inte ens bakat lussebullar.. Sitter nu med en köpt bulle i munnen, blev så sugen så sprang till köket. haha..

ja planerna är helt borta känns det som efter allt som hänt. och nu jobbar jag varje dag. Men idag har vi varit på stan och shoppat några klappar.

kram

2012-12-19 @ 19:16:25
Hemsida: http://www.josephinewestling.vimedbarn.se
:JUNITJEJ

Vilka fina billar!

2012-12-27 @ 11:35:52
Hemsida: http://www.junitjejen.seNamn:
Kom ihåg mig?

Mejl: (Visas ej)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0