Halloween

Hej på er!

Vill önska er en bra Hallowen och alla helgons dag!

I onsdags vid halv tio på kvällen knackade det på dörren. Utanför stod tre killar i svarta capear. Mitt hjärtat slog några extra slag och jag sprang och hämtade godis innan jag öppnade. Killarna hade även svart tyg för ansiktet och var ca 14 år gamla. Det var tur inte Signe var vaken för det var faktiskt lite läskigt. Jag hann och tänka att det kan vara vem som helst där under (eftersom jag inte kunde se deras ansikte). Jag gav dem lite godis och hann och säga "jaha, det är i dag man går runt". Sen var de snabbt därifrån. Fredrik uttryckte "jag förstår att de inte vill visa vem dem är när de är så gamla och går runt och tigger godis". Jag håller med. Vi har ingen tradition på "trick or treat" men kan tycka det är gulligt när små barn kommer med djävulshorn och vill ha godis.
Senare samma kväll hör vi en smäll på fönstret och några djävla ungar kastar ägg på vårt stora fina fönster! Fredrik springer ut i strumporna men hann inte se nått. Han tog på sig och gick en runda för att kolla men kom snart hem igen. Vad ska det vara bra för?! Ett ägg! Fy! Det är ju skitäckligt! Det vara bara att hälla vatten och ta bort det värsta. Jag får beställa fönsterputs snart. Jag fattar inte. När jag var liten var jag rädd för att nudda någon annans tomt. Var finns respekten hos dagens ungdomar? Det måste ju ändå varit större killar för vilket barn får vata ute vid tiotiden!?

Nu kommer snart mormor och morfar för att vara här hela denna alla Helgona helgen. Det blir mys. Signe ser verkligen framemot det.

:Marie Brander

Vi hade besök av några små barn som var väldigt söta. Jag frågade vad det skulle bli för bus om vi inte gav godis. De såg helt chockade ut och sa till slut att de inte tänkt ut något än. De såg väldigt lättade ut när de tog emot godiset.

Inte kul att städa ägg:( Detsamma hände hos Mats och Marianne och då blev det fart på svärmor kan jag säga men hon hann inte heller.

2013-11-01 @ 23:45:45
Hemsida: http://enstundsomdenna.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

Mejl: (Visas ej)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0