♥ Bangkok

Hej pa er!

Har kommer en halsning fran varma Bangkok.
Vi landade vid 05.10 lokal tid i gar och fick vart rum pa executive floor :) direkt nar vi checkade in halv sju pa morgonen. Det belv inte sa mycket somn pa planet sa vi sov ett par timmar innan var forsta shoppingdag borjade. Vi hann med en hel del kan jag saga, bla tre klanningar, strumpor, kalsonger, en ny kamera och sa har Fredrik bestallt en kostym, tre skjortor och tva slipsar.
Nu blir vi snart hamtade for en utflykt pa floden. Sa idag blir det kultur och en svang vid poolen i eftermiddag. Det ar klarbla himmel och 35 grader. Det racker med att vi sticker ut nasan sa rinner det fran Fredrik :) Men jag haller med honom, det ar riktigt hot! Overallt ar det kraftig aircondition pa sa vi vantar bara pa en forkylning.
Nar vi kom till rummet i gar efter var shoppingdag sa lag det rosenblad som i tva hjartan pa sangen, sa sott! Det star pa var bokning att vi ar pa honeymoon.

Vi hors snart igen!

// Brudparet Tyrberg ♥


:Larson

Låter så härligt så härligt!

Du får se till o hålla borta Tybbe från solen bara så han inte blir röd som en kräfta!!!Ha det gött på floden nu o shoppa inte upp varenda bath ni har med er nu......

Själv ska jag jobba vidare, segt o jobba igen, hade hellre varit i Thailand men vi har iaf Paf Open i beachvolleyboll här nu, lite strandkänsla om man går ner dit o kollar in dem spela.

Gott med honung under månen antar jag

/Larson

2009-08-20 @ 07:42:16
Hemsida: http://buslarson.blogg.se/
:martina

Åh vad härligt! Tänkt inte på mig, här hemma är det hur varmt och skönt som helst ;)

Ta hand om varandra!

Kramar!

2009-08-20 @ 10:22:37
Hemsida: http://malexandersson.webblogg.se/
:Sofia

Låter grymt. Tänkte väl att ni skulle få lite extra bra treatment med tanke på vad dom gjorde när mamma fyllde år. Ni år ju bröllopsresa, borde bli ännu lyxigare. :)

2009-08-20 @ 13:19:33
Hemsida: http://travelingaroundtheworld.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

Mejl: (Visas ej)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0