♥ Förlåt!

Hej på er!

Jag ber så mycket om ursäkt för att jag inte skrivit på jättelänge. Hoppas ni har förståelse? Vi har upp över öronen med saker som ska göras.

Men efter drygt en veckas renovering så är sovrummet färdigt.... nästan i alla fall :) Vi väntar på en såg så vi kan såga snygga hörn till listerna. Men annars är det klart. Vi är så nöjda och stolta. Det blev superfint och vi har gjort det alldeles själva ♥. Ni får tyvärr vänta med bilder för vi har inte fått internet hemma än. Men det kommer senast onsdag denna veckan. Vi skruvade ihop sängramen i går vid halv tolv sen stupande vi i säng efter ytterligare en sen kväll med renovering. Ni som inte vet vad vi gjprt så har vi målat taket (fyra gånger!), tagit bort tapet, spacklat väggarna, slipat väggarna, satt upp cover tapet samt tapetserat. Sen har jag även målat dörrkarmen och runt fönstret. Sen efter allt detta måste det ju storstädas :) Men som sagt vi sov i vårt nya sovrum i natt och vi sov riktigt bra.

Idag ska vi äntligen få ordning på resten av huset. Vi ska flytta in soffan och TV´n i TV-rummet samt lägga in alla kläder i garderoben. Som det ser ut nu kan vi inte ens gå i vardagsrummet då det är fullt med möbler och flyttkartonger. Vi har valt att vänta med att renovera TV-rummet till hösten då det inte är ganska ok tapeter där samt att vi behöver få ordning i huset och ta tag i bröllopsbestyret igen :) Bara 39 dagar kvar! ♥

Ha en superdag!

// Sara♥





Namn:
Kom ihåg mig?

Mejl: (Visas ej)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0