♥ Midsommar

Hej på er mina vänner!

Vi har haft en riktigt bra midsommar helg med underbara vänner. Midsommar firades hemma hos oss tillsammans med 12 vuxna och 8 barn (alla under 5år). Allt flöt på perfekt. Alla hjälptes åt med mat och barnen kom i säng runt 20 alla kvällar, så vi vuxna fick långa mysiga kvällar. Tack, alla för en toppen helg!

Jag delar med mig av lite bilder från helgen.
Jag band den traditionella midsommarkransen.


Barnen gick en tipspromenad....


....som avslutades med en fiskdamm.


Här är hela värdfamiljen samlad.


Vi dansade runt vår egna midsommarstång.


Våra fantastiska vänner Johan och Sussi firade även denna dag 6 årig bröllopsdag. Ett stort grattis till er!


Vår dotter va så här glad över att träffa alla sina nya vänner ♥.


När de större barnen gått och lagt sig grillade vi gott i sommarkvällen.


På midsommardagen åkte vi i karavan till Sagoparken i Malmö.


Barnen tyckte det va toppen.


Sand och....


...gungor. Det kunde inte bli bättre.


Signe myste i vagnen.


Hela gänget hade picknick på konstgräset :)


Tack igen för en underbar helg.

// Sara♥♥ Syster på besök

Hej hej!

Min syster och Signes moster :) va på besök hos oss några dagar på hennes "semester". Så mysigt har vi haft det. Jag fick lite hjälp med barnvakt när jag städade huset inför midsommarfirandet (berättar mer om det i ett annat inlägg). Sofia älskar givetvis att mysa med Signe och hade inget emot att vara "nanny".


// Sara♥


♥ Senoren

Hej hej!

I helgen var vi i Karlskrona skärgård, närmare bestämt på Senoren, hos Signes farmor och farfar. Det är alltid ett paradis, oavsett om det är vinter eller sommar. Havet ligger inpå knuten och vid bryggan ligger båten och guppar. Vi ska tillbringa några veckor i paradiset i sommar :)


Signe fick denna underbart mjuka lammskinns pläden av farmor och farfar.Hon tyckte den va skön att sova på.Så här glad va jag för det fina vädret vi lyckades pricka in.Signes pappa passade på att leka lite i solen.Ha en fortsatt bra sommarkväll!

// Sara♥♥ Bröllop


Hej på er!

Vilket bröllop det va i går! Jag är helt mållös av all kärlek. Talet Daniel höll till sin Victoria.

"Älskade Victoria. Jag är så stolt över det vi har tillsammans. Jag är så lyckligt att nu få vara din man. Jag ska göra allt jag någonsin kan för att du ska förbli så lycklig som du är i dag. Victoria, störst av allt är kärleken. Jag älskar dig så".

Inte ett öga va torrt i tvsoffan hos oss.

Vi gjorde dagen till bröllopsdag och åt bröllopsmiddag med kungliga servetter. Till kaffet bjöds det på kungapraliner och vi satt bänkade vid tv´n från 15.00 tills brudvalsen var dansad vis 01.00, med undantag för vår egen bröllopsmiddag.


Bilder lånade av aftonbladet.se

// Sara♥♥ Etiopien

Hej!

Min allra bästa vän Line är tillsammans med sin sambo och en vän i Etiopien. De gör ett arbete om tandvården i landet (de läser till tandläkare i Umeå). Det ska vara borta i fyra veckor. Så himla häftigt och läskigt, tycker jag. Det måste vara en resa som de aldrig glömmer och aldrig får uppleva igen. Det är en kultur som är så långt ifrån vår. Jag hoppas verkligen de har det bra där.
Line och Signe ♥
Ha en bra dag min vänner!


// Sara♥
♥ Träning

Hej hej!

Idag har Signe tränat i babygymmet. Hennes pappa har övervakat passet när hon tränade nacken :)

Innan träningspasset sov hon så här skönt.......och så här ♥// Sara♥


♥ Gudföräldrar

Hej!

Då är planeringen i full gång för vår prinsessas dop. Gudföräldrarna är tillfrågade, prästen bokad och inbjudningarna är påbörjade. Det är lite pill och en hel del som ska fixas, men det är bara kul, än så länge i alla fall :)


Gudmor ett blir min syster Sofia.
Gudmor två blir Fredriks kusin Martina.
Gudfar blir Patric som är Martinas "man". (Fotot är taget vid Lidingöloppet 2009)Alla dessa tre personer kommer bidra på sitt sätt till att Signe blir en glad, lycklig och trygg människa, det är vi säkra på.

Vi älskar er för dom ni är, precis som ni älskar Signe för den hon är ♥

Ha det toppen alla mina fina vänner!


// Sara♥


♥ Trädgårdsarbete

Hej hej!

I helgen så hade vi en utedag i trädgården och började så smått ta bort vårt vildvuxna potatisland. Det kommer bli hur bra som helst när vi är färdiga med det, men det är mycket jobb innan vi är där. Vi ska hyra en minigrävare som hjälp för att gräva upp 50 år gamla buskar som har fått ett ordentligt rotsystem på den långa tiden.


Så här såg det ut.

Det blir många säckar... och allt tar lite längre tid då vår dotter helst vill att vagnen ska röra på sig hela tiden :)

Prästkragarna har jag sparat till midsommar så vi kan göra fina kransar och klä stången.


// Sara♥


♥ Familjehelg

Hej på er!

I helgen som va så firade vi min syster som fyllde år förra veckan. Det va ju kanonväder så vi bestämde oss för att åka till Liseberg för en femkamp. Vi är alla tävlingsmänniskor så det va fem laddade familjemedlemmar :) Vi hade en konondag och Signe tyckte det va roligt att besöka Liseberg. Hennes stolta morfar körde vagnen mest hela tiden. Medan jag, Sofia och Fredrik åkte Lisebergsbanan fick mormor och morfar vara barnvakt för först gången :)
Då hade vi toppenväder... nu är det riktigt regnigt och blåsigt! Var tog sommaren vägen?


// Sara♥


♥ Sover

Hej igen!

Vår dotter har börjat få lite längre vaken perioder nu men hon kan sova i så roliga ställningar och hon har sina händer så roligt när hon sover ♥


Tänk att man kan älska en människa så som man bara träffat i några veckor! ♥

// Sara♥


♥ Källaren

Hej!

Jag har glömt att berätta för er att vi har fixat källaren. För er som varit hos oss förstår nog vad jag menar när jag säger att det är superskönt att få bort all smuts. Det var nämligen träpanel på väggarna och i taket samt parkettgolv i källaren när vi flyttade in. Det första vi gjorde var att ta bort det så att källaren fick andas och torka ut. Så i nästan ett år har vi gått runt på betongplattan när vi varit i källaren och varje gång tar vi med oss smuts upp i huset. Nu har vi i alla fall lagt mörkgrått klinkers i trappan, korridoren, de två förråden och "hobbyrummet" samt målat väggar och tak vitt. Det blev som en helt annan källare. Så ljust och fräscht!


Fredrik har fixat hyllor i matförrådet där vi även har en frys och en vinkyl. Här får ni se en glimt (kanske inte världens bästa bilder men ändå)


Viska även sätta in nya dörrar till förråden. Det är därför det ser lite konstigt ut i kanten :)


Ha en bra dag!


// Sara♥


♥ 4 veckor

Hej på er!

Tiden går så fort.

Signe blev 4 veckor i går!! Det firade vi med strålande sol, D-droppar och en dag på stan :)

Tänk va livet kan ändras snabbt... va gjorde vi för fyra veckor sen? Sov hela nätter och myste i soffan framför TV´n. Livet har inte ändrats till det sämre... tro mig, men det är annorlunda :)


Här är lite bilder på Signes fyra första veckor i livet!
Ha en riktigt bra dag i solen.

// Sara♥


RSS 2.0