♥ Bus

Hej!

I lördags var vi hos familjen Lindbäck och hade trevlig. Våra tjejer fick äntligen busa runt. Signe tittade med stora ögon på vad Wilma kan. Hon vill så gärna också ta sig fram. Wilma är 8 månader äldre men det kommer snart en tid då skillnaden inte är så stor. Då lär vi få fullt upp när vi träffas :)

Jag och bustjejerna!


Tack för en trevlig kväll, det får vi göra om snart!

// Sara♥


♥ Badtjej

Hej hej!

I kväll badade Signe med sin pappa i badkaret. Det är ju bara så kul att bada. Plaska och bita på leksakerna hör till. Vi ska fortsätta en tredje omgång på simningen, det känns bra att göra det när hon tycker det är så kul.

Skruttan, så underbar du är!


// Sara♥


♥ Första advent

Hej på er!

I går var det redan första advent, oj vad tiden går fort!


Vår adventsljusstake som jag gjort.


Vi var på julmarknad dagen till ära. Dessutom snöade det och var riktig julstämning. Vi hade en väldigt bra första advent.Ha en toppen vecka så hörs vi snart igen!

// Sara♥


♥ Välling

Hej på er!

Dålig uppdatering igen :( So sorry!

Så här bra går det med välling för Signes del.


Inte alls med andra ord :)


// Sara♥


♥ TV

Hej!

Signe är så rolig när hon helt plötsligt kan fastna med blicken på TV:n. Mitt i leken kan något som flyger förbi fånga hennes uppmärksamhet.


Kolla in detta :)

Sötis ♥


// Sara♥


♥ Älskade pappa

Hej på er!

Signe är så underbar! Hon visar verkligen sin kärlek till oss på ett underbart sätt ♥ I går kväll var det Fredrik som fick sig en omgång kärlek :)


Jag njuter av att se detta. Det är underbart med all kärlek vi får från vår lilla tjej!


// Sara♥


♥ Hultan

Hej svejs!

Sorry för den dåliga uppdateringen. Det är fullt upp och Signe sover så korta perioder att jag knappt hinner med någonting.

I helgen var vi i Hultsfred hos Signes faddrar, Martina och Patric. Killarna hade träningsläger inför Vasaloppet i vår. Vi tjejer gick promenader och pratade av oss om allt möjligt.

Tack för en mysig helg ♥


Mys med gudmor är aldrig fel!


// Sara♥


♥ Blomsterkurs

Hej!

I kväll var det äntligen dax för mig att få lite egentid. Jag var på en blomsterkurs som floristen här i byn anordnar. Det var jag och 10 damer i 60 års åldern ungefär. Men det var kul ändå :)

Kursen hette ljusfat och höstbukett.

Här är resultatet :)


Jag har använt mig av blomsterskum (oasis) för sidenblommor och tryckt i mossbollar, lila blad, brudslöja, kastanjer och vide. Rosorna står i "provrör" som jag klätt i blad. Själva blomsterarrangemanget sitter fast på fatet med en typ av häftmassa.


I höstbuketten har jag använt kängurutass, gerbera, nejlikor samt johannesört. Sen har jag fäst små äpplen i nejlikorna samt japanska lyktor på stjälkarna till kängurutassen.


Kursen håller på i ca tre timmar och vi får alla blommor och allt material för bara 400 kr. Det tycker jag är ett bra pris. Jag ska gå en kurs lite närmare jul också.

// Sara♥


♥ 6 månader!

Hej hej!

Signe är redan 6 månader! Helt sjukt vad tiden har gått fort. Känns som det var förra veckan hon kom till oss samtidigt som jag knappt kommer ihåg livet innan hon var med oss.

Tänkt vad fort livet förändras. Tänkte på det nu när vi var hos vänner i Nässjö i helgen. För fem år sen gick vi inte till lekparken en söndag. Då satt vi mest i soffan och kände oss allmänt bakfulla efter en trevlig lördagkväll. Nu hade vi en trevlig lördagkväll, och var det nån som var bakfull så märktes inte det när vi gungade och åkte rutschkana dagen efter :) Livet har förändrats, inte till det sämre, bara till nått annat ♥


Signe gungade för första gången. Hon älskade det!


Det var riktigt kallt i Småland, så det var vinterkläder på.


Pappa och dotter uppe i vattentornet i Nässjö.

Tack alla våra underbara vänner i Nässjö för en superhelg.

// Sara♥


♥ Ullared

Hej på er!

I går var jag, Signe och min syster på Gekås i Ullared! Vi fick mycket uträttat och det var en kul utflykt.Det gick bra att ha med Signe även om hon tyckte det blev långtråkigt ibland.Men att sitta i den nya pulkan med ett nytt gosedjur i knät va kul!


Ha en toppen helg, det ska vi ha!

// Sara♥


RSS 2.0