♥ Egentid

Hej!

Jag har glömt att berätta att jag och min älskade man hade några timmars egentid i fredags. Signe var hos sin farmor och hennes syster Kerstin. Vi var ute och åt på restaurang. Det var väldigt mysigt. Vi klädde upp oss och det kände som vi skulle på dejt :) Vi var i väg i tre timmar och det hade väl gått ok. Signe ville absolut inte ha sin gröt, men hon hade i alla fall sovit hälften av tiden. Någon gång måste ju varar den första. Jag tror det blir bättre bara hon inser att vi kommer tillbaka och inte lämnar henne för gått. Lilla gumman, det gör ju så ont i mammahjärtat när hon skriker efter mig.

Tack för att ni ställde upp som barnvakter! Det betyder mycket för oss att få en stund för oss själva.

Det var inte sista gången vi var i väg själva, det kan jag lova ♥


Den näst bästa dagen i våra liv ♥För er som undrar så gick det bra för mig. Tänkte bara på henne två gånger och vi pratade om annat än vår älskade dotter :)// Sara♥


♥ Badtjej

Hej hej!

Nu har Fredrik simmat med Signe igen, vilket betyder att jag kunde agera fotograf.

Vår tjej älskar verkligen att bada. Hon har utvecklat så mycket i vattnet. Hon vet att hon kommer snabbare framåt om hon sprattlar med benen tex. Simfröken är väldigt pedagogisk som talar om för oss föräldrar att barnen just ska komma snabbare framåt om de sprattlar. Så nu har de lärt sig det! Det är så häftigt! Sen är hon jätteduktig på att dyka och blir inte alls rädd eller ledsen när hon kommer under vattenytan.Jag är inte alls partisk när jag säger att hon är jätteduktig! :)Veckan som kommer händer det många roliga saker hos oss.

Först och främst ska vi på våra vanliga äventyr som yoga, jympa och simning.

Men vi ska även få besök av min kära vän A-S, på tisdag, för en lunch och lite stros på stan. Hon stannar förhoppningsvis även över middag innan hon tar tåget hem till Helsingborg i gen. Hennes man är i Shanghai (han också) så vi tjejer ska passa på att umgås lite på tumanhand.

På onsdag bär det av till Falkenberg för att hämta upp Syster Sofia och sen ska vi vidare till Ullared....ja, vi har kommit på att det är höstlov nästa vecka. Men det passar oss bäst då, så vi får trängas :).

Till helgen ska vi till Nässjö och våra vänner familjen Brander. Ska bli jättekul att ses igen. Tiden går ju så fort, sist vi sågs var i midsomras. Ska bli kul att se deras hus. Vi hinner nog också se Fidde och Veronikas hus. Det är så mycket nytt som händer hela tiden :) Vi ska även försöka planera in en fika med våra kära vänner Johan och Sussi. Det blir en fullspäckad helg men det är bara kul!


Jag får se om jag hinner uppdatera nått i veckan. Ni får ha det så bra så länge!

// Sara♥


♥ Mostermys

Hej hej!

I helgen som var hade vi mormor, morfar och moster på besök.

Signe hade en pussattack på sin moster! MYS♥
Tack för att ni kom. Det var jättemysigt!


// Sara♥


♥ Kina inköp

Hej hej!

Här kommer lite kort på några av sakerna vi köpte i Shanghai.


Pappa Fredrik fick bla skor, väska och t-shirt.


Mamma Sara hittade väskor och skor.


Till lilla Signe hittade vi kläder av olika slag samt endel leksaker. Skinntossorna är jag supernöjd med och ångrar mig extremt mycket att vi bara köpte ett par.

Detta var ett smakprov... Fredrik köpte även en dunjacka och jag hittade flera fina pärlhalsband.

Vi är jättenöjda med vad vi hittade även om jag också var ute efter en jacka... man kan inte få allt :)


// Sara♥


♥ Shanghai

Hej på er mina vänner!

Nu äntligen har jag fått tid över för att dela med mig av vår häftiga resa till er.

Fredrik åkte några dagar tidigare för att jobba. Så jag, Signe och hennes farmor och farfar kom till Shanghai på torsdags morgonen, Kina tid. Tiden är sex timmar före, så vi "missade" en hel natt. Jag sov inte så mycket på planet ner så jag va ganska trött det första två dagarna. Signe somnade ju ganska lätt i sin vagn på dagen så det var lite svårare att vända hennes dygn. Men det funkade jättebra och det var bara första natten som blev fel för henne. Övriga nätter sov hon bättre än hon gör hemma :)


Signe i sin korg på flyget.


Här äter jag med pinnar för första gången. Det var inte lätt kan jag säga.


Så här såg det ut mest hela tiden när vi gick på stan. Kineserna är är väldigt fascinerade av barn! Signe var som en rockstjärna :)


En av alla pärlbutiker.


Här äter vi på en riktigt hemtrevlig restaurang. Notera pinnarna!


Vi besökte ett kinesiskt tehus. Massor med folk överallt!


Vi var ju tvugna att prova på det kinesiska te:t


Ytterligare en bild på en folksamling kring vår stjärna :)


Det berömda tv-tornet hade vi som utsikt från en restaurang en av kvällarna.


Signe var mestadels så här glad hela resan ♥


Vi spenderade en hel dag på Världsutställningen. Ni ser Kinas paviljong till vänster.


Signe rider på maskoten för Världsutställningen. (Det var inte bara vi som tog kort vid detta tillfälle kan jag berätta. Vår dotter är värsta fotomodellen :)


Allt var stort och mäktigt. Danmark hade till och med flyttat sin största turistattraktion hit under denna perioden. Helt galet!


Så här ser Sveriges paviljong ut från utsidan.


Trött mamma och dotter på flyget hem.

Vi hade en kanon resa och Signe skötte sig strålande!

Det var inte sista resan med vår underbara dotter :)

// Sara♥

p.s jag ska visa er våra inköp i ett senare inlägg :)


♥ I väg

Hej på er!

Nu åker vi snart... till Kina och Shanghai! Tjoho! Det är inte varje bebis som reser till Kina på sin första resa någonsin. Synd att hon inte kommer komma ihåg denna häftiga resa.

Fredrik är redan där i jobbet så vi kommer efter för lite shoppingsemester! Jag har svärföräldrarna med som tur är. Att flyga helt själv med Signe va aldrig ett alternativ. Jag älskar inte att flyga i vanliga fall, så att ha med henne gör mig ytterligare lite mer nervös :s Men det går nog bra. Jag kommer få avlastning av framför allt min svärmor, så det löser sig nog.

Vi kommer ha några riktigt bra dagar i sol och värme (förhoppningsvis) med billig och bra shopping. Ett besök på Världsutställningen ska vi nog också hinna med.

Jag hör av mig när vi är hemma igen.

Älsklingen grattar morfar på födelsedagen förra veckan!


// Sara♥♥ Mys och gos

Hej hej!

Vår dotter är en riktig mystjej ♥ Vi myser mest hela dagarna ;) Hon älskar att vara i mitt knä och ger gärna mig en blöt puss på kinden ♥Här myser vi lite efter lek på golvet :)


Ha en skön dag!

// Sara♥


♥ Sitta

Hej på er!


Vår dotter har alltid älskat att sitta upp. Hon vill hela tiden var med och se vad som händer, inte ligga ner för sig själv. Hon sitter upp i soffan och kollar på tv med oss och sitter i sin stol vid matbordet när vi äter.
Nu kan hon också sitta en liten liten stund alldeles själv. Får hon bakåtvikt faller hon men har hon en leksak framför sig kan hon hålla balansen ett litet tag. Du är så duktig, gullunge♥
Jag lämnar självklart aldrig henne när hon övar på att sitta. Jag är hela tiden med på hennes rörelser, men med lite mer övning kan hon nog snart sitta lite mer säkert.


// Sara♥


♥ Kap

Hejsan på er!

Jag måste berätta om vårt kap vi gjorde i helgen. Om en tag ska vi resa till Kina och behöver då en paraplysulky.

Vi vill inte ta med vår Brio vagn, då vi vet hur oförsiktiga de är vid transporten av bagage på flyget. Vi började då tänka att vi skulle köpa en sulky i Kina. Allt görs ju ändå där så det borde vara billigt och bra. Men sen tänkte jag på hur jobbigt det blir att bära på Signe tills vi hittat en vagn, även om vi har med bärselet.

Så vi började kolla på blocket vad som fanns ute. Eftersom vi inte visste vad som fanns och vilka funktioner vi behövde åkte vi till några affärer och fick tips. Vi fastnade båda för Graco Mosaic. En stabil och ombonad sulky med fullt liggläge. Eftersom Signe fortfarande är så liten vill vi ha en lite mer mjuk och ombonad variant.

Vet ni vad? Av det få paraplysulkysarna som låg ute på blocket var just en Graco Mosaic. Det stod att den var helt ny, aldrig använd osv. Jaja, tänkte vi så står det ju ofta. Men när vi kommer dit så ligger den i sin kartong som inte är öppnad. Den är lika ny som om vi skulle köpt den i butik :) 900 spänn! 1600 kr i butik. Vi gjorde ett kap, vi är så nöjda!

I bland är jag extra glad att jag har en man som är expert på blocket :)


Vår älskling i sin nya vagn.


// Sara ♥


♥ Sex år

Hej hej!

Tänk va tiden går fort! I fredags var det sex år sen jag och min man träffades ♥.

Så här såg vi ut för sex år sen :)
Vi har varit med om mycket dessa sex år. Så mycket fantastiskt vi har ihop ♥. Många minnen och erfarenheter!

Flera år med plugg, många olika boenden och framför allt fantastiska resor tillsammans.

Det senaste åren har ju självklart slagit allt. Bröllop, hus och vår underbara dotter ♥.

Jag ser fram emot alla år vi har framför oss! Jag älskar dig, min fantastiska man ♥.

// Sara♥

RSS 2.0