♥ Framsidan

Hej!

Nästan hela Fredriks första semestervecka gick åt att ta bort våra gigantiska rabatter och lägga sten på en betydligt smalare del.


Så här såg det ut innan rosor och jord åkte till tippen.Några av rosorna försökte vi plantera om.Så här ser man ut när man får hjälpa till.Bäst att passa på att smaka lite nu när jag äntligen får leka i jorden :)Fredrik lägger kantstenen spikrak
Resultatet så här långt. Lite krukor och annat så är det snart klart.Här ser ni hur djup rabatten var innan. Nu är det lite mer lättskött :)// Sara♥♥ Golf

Hej hopp!

I söndags var det dax för Signe att gå med på en golfrunda. Mamma, pappa och Fredrik spelade på Vallda Golf & Country Club och jag, syster och Signe gjorde dem sällskap.En riktigt skön dag och utan solskyddsfaktor i mitt ansikte så ser jag ut som jag förtjänar :)


// Sara♥


♥ Midsommardagen

Hej!

Signe vaknade upp på midsommardagen med feber :( Vi har varit väldigt förskonande med sjukdomar på vår lilla tjej. Därför är vi också ganska ovana när Signe inte visar sig som hon brukar.


Planen var att vi skulle till Liseberg med min familj. Men det fick bli en mysdag hemma hos mormor och morfar.

Gunga orkar man alltid :)Russin är gott även när man är sjuk.Gosig familjekramMys i soffanDet var en endags grej för på söndagen mådde hon bra i gen och den vanliga energin sprutade igen :)


// Sara♥♥ Midsommarafton

Hej hej!

Vi har haft en underbar midsommarhelg med fint väder, tro det eller ej :)


Midsommarafton spenderades hos goa vännerna Anna-Sara och Joakim i Viken.


Tack fina vänner för en toppendag!


// Sara♥


♥ Semester

Hej!

Nu har Fredrik gått på semester. Så himla skönt. Signe verkligen njuter av att ha oss båda hemma.


Första dagen regnade det så vi begav oss in till Lund för en föreställning för barn mellan 12-18 månader. Det gick ut på att sex barn lekte, sprang eller satt i ett tält med färgglada väggar och mjuk matta på golvet och fem dansare härmade barnens rörelser och läten. Det var riktigt häftigt. Vi fick inte ta kort under tiden men tog några kort efteråt.

Efter föreställningen lekte vi en stund på lekplatsen.En riktigt bra start på semestern helt enkelt!


// Sara♥


♥ Smart

Hej hopp!

Vår dotter verkar fundera på hur saker egentligen fungerar.

Så här såg det ut härrom dagen när hon fått tag på sin spargris.

Det skramlar i den här. Det måste vara här man öppnar för att se vad det är för nått :)
// Sara♥


♥ I farten

Hej hej!

Ja, nu har Signe-bus varit i farten igen.

Denna låda får hon leka med ibland när jag står och lagar mat. Det brukar funka som tidsfördriv en stund i alla fall. Men detta var nått nytt :) Att hoppa i lådan... jag vet inte, kanske inte det bästa :)// Sara♥


♥ Överraskning

Hej på er!

Nu har det gått alldeles för lång tid igen :( Sorry!


Förra helgen fyllde Signes farfar 60 år och vi hade fixar en liten överraskning till honom.

Vi hade bjudit hit dem och sagt att vi skulle hitta på nått vi fem. Men inte sagt var och hur. När vi svängde av mot Landskrona förstod de i alla fall att vi var på väg till Ven. Väl på parkeringen innan färjan, så hoppade nio andra från släkten fram bakom en bil och sjöng "ja må han leva". Deras första tanke var "jaha, det är någon annan som fyller i dag me". Sen började de känna igen alla :)

På färjan över drack vi champange och åt jordgubbar.Vi hyrde cyklar för att ta oss runt på ön.Världens sötaste cykeltjej!Första aktiviteten var ostprovning på Hvens Getost.Vi hälsade även på getterna som ligger bakom den goda osten.Vi hade helt fantastiskt väder för en helg på cykel.Senare blev det whiskeyprovning.På söndagen fortsatte det fina vädret och vi fortsatte cykla.Tack alla som var med och gjorde denna helg så fantastiskt.


// Sara♥


♥ Trassel

Hej hej!

Vår tjej kallas inte för Signe-bus för inte :)

Så här blir det när mamma tittar bort en stund.Ja, vad säger man :) Det blev endel att trassla upp efteråt!


// Sara♥


♥ Varmt

Hej!

Runt Kristi himmelsfärd var det några riktigt varma dagar. Då var det bar en liten del av sängen som var tillräckligt sval, nämligen huvudkudden. Stackars lilla älsklingen ♥, så svettig du var.
// Sara♥


♥ Melon

Hej!

Jag är väldigt glad att Signe tycker om frukt. Det blir oftast frukt som mellan mål på eftermiddagen. Nu på sommaren är det perfekt med melon. Då vet jag att hon även får i sig lite extra vatten.Nyfiken som hon är ska hon äta och kolla vad som händer samtidigt :)// Sara♥


♥ Bästis

Hej hopp!

Signe har en själsfrände i lilla Filippa ♥. Tjejerna leker så bra och är lika i sin stil. Vi kan släppa dem utan att vara rädda, för det ger och tar lika mycket :)


Filippa och hennes mamma Ida var här och lekte med oss i veckan. Signe och Filippa träffades på simningen så det var självklart att poolen åkte fram.

Gullungar, så söta ni är! Så mycket bus ni har i er :)// Sara♥


♥ Picnic

Hej hej!

Medan pappa grejar med verandan dukas picnic upp på en filt :) Vilken lyx med kaka. Pappa du får greja mer :)


Älskade gullungen vår, vad vi älskar dig!// Sara♥
br>

♥ Verandan

Hej på er!

Som ni tidigare fått veta så förstörde vi vår trappa och veranda i vintras när vi saltade på den. Nu var det dax för att fixa den. När vi hade barnvakt några dagar passade vi på.


Vi gjorde en form av "man tager vad man haver" för att gjuta i trappsteget.Hyllplan och vinklar och vips så hade vi en form :)För att få bästa resultat slammade vi trappan med ett tunt lager fix som fick bränna över natten.Det krävdes lite pill innan vi fick till det.Vi hyrde en ordentlig såg för att underlätta jobbet.Fixa och mäta, det är inte den perfekta arbetsställningen precis.Efter ett dygns bränning är det dax för fogning.Som det ser ut nu är vi riktigt nöjda med resultatet med tanke på att vi aldrig har gjort nått liknande innan.Jag lägger ut bilder på resultatet så fort vi är färdiga.// Sara♥♥ Sommarhelg

Hej hej!


Vilken underbar långhelg vi haft! Mormor och morfar på besök, sol och bad. Det kan inte bli bättre.

Signe har hoppat i och ur sin pool precis som hon velat. Det måste vara underbart för henne.
Precis när jag skriver detta öser regnet ner i takt med åskan. Det har varit så otroligt varmt att det behövdes en urladdning. Nu är det bara att hoppas på att det fina vädret återgår i morgon.


// Sara♥


♥ Kick off

Hej hej!

Måndag och tisdag var jag på kick off med mitt nya jobb PWC. Vi var på ett fantastiskt fint ställe nämligen Ystad Saltsjöbad. Det var två väldigt lyckade dagar.

Signe var hemma med farmor och hon har också haft det bra så klart. Det bästa med att vara borta är leendet och kramen man får när man kommer hem ♥.

Underbar utomhus pool. Ser ni den fantastiska blå himlen?!Två småbarns mammor laddade för fest med yacht club tema.Det bästa med hotell är hotellfrukosten :)Det var väldigt roligt att umgås två dagar med mina nya kollegor. Jag känner mig säker på att det kommer bli jättebra på min nya arbetsplats.


// Sara♥


RSS 2.0