♥ Klappa händerna

Hej hopp!

Signes nya grej är att klappa händerna. Så himla söt ♥

Det är ju inte jättelätt att fånga på bild. Men här ser ni i alla fall lite :)Världens sötaste unge!


// Sara♥


♥ Vårkurs

Hej hej!

I kväll var jag och underbara vännen Anna-Sara på en blomsterkurs. Vi gjorde en dörrkrans och en vårbukett. Jättekul att ha en vän med. Det brukar nämligen vara jag och tanterna :) Fattar inte varför det inte är fler i min ålder eller i alla fall i medelåldern. Jaja, kul är det i alla fall.

Jag glömde så klart kameran fast jag försökte påminna mig själv om det. Men några in action bilder med mobilen fick det bli.Här är resultatet :)
// Sara♥


♥ Badsugen

Hej hej!

Hoppas ni haft en bra helg. Det har vi haft. Lugnt och skönt i ett vårigt Skåne.


Signe älskar att bada och det är sista gången på babysimmet på torsdag. Det känns lite sorgligt :( Vi har ju varit där varje torsdag sen hon var tre månader. Men vi har bestämt oss att bada med henne på egen hand och göra det till en rolig utflykt nån gång i månaden i stället. Det kommer bli kanon.


Men bada hemma får hon göra... tydligen inte så ofta som hon vill. Så fort badrumsdörren är öppen kryper hon in och ställer sig och bankar på badkaret. Gullunge ♥


Äntligen ska hon få bada och tittar trånande efter vattenstrålen :)// Sara♥


♥ Tandläkaren

Hej svejs!

I veckan var vi hos tandläkaren med Signe.... Vi blev lite förvånade när kallelsen damp ner i brevlådan. Tandläkaren, hon har ju bara två tänder!
När vi väl kom dit var det information om att det var viktigt att borsta hörntänderna ordentligt som hon troligen skulle få mellan två och tre års ålder samt att hon skulle bli kallad när hon är 3 år. Hallå? Det är mer än två år kvar. Lite tidigt med informationen tycker jag i alla fall.
Detta kom vi hem med. En liten tandborste och ett infoblad. Jaja, nu har vi varit där i alla fall :)


// Sara♥


♥ Öppna förskolan

Hej!

Nu äntligen har vi kommit igång att gå till öppna förskolan här i byn. Det är väldigt trevligt där och Signe kan leka av sig med roliga leksaker och andra barn. Jag får lite vuxensällskap och kan dricka varmt te :)
Underbara lilla tjej!// Sara♥


♥ Vårtecken

Hej hej!

I dag när vi gick till öppna förskolan så hittade jag massor med vårtecken :)
Vad sägs om detta? Visst är det underbart?

Tyvärr tittade inte solen fram men termometern visade +7,5 grader! Så det blev en skön vårpromenad efter lite lek.// Sara♥♥ Trappan

Hej hopp!

Så här såg det ut när jag vände ryggen till i några sekunder. Hon är en riktig busungen som redan vet vad hon inte får göra.
Vi som trodde vi skulle klara oss utan grind där nere... jaja, nu får vi väl se hur det blir med den saken.


// Sara♥


♥ Musikalisk

Hej svejs!

Tro det eller ej men vår dotter älskar att lyssna på musik och gå på rytmik. Hon tycker framför allt det är världskul att slå på trumman. Dessutom har hon lärt sig "dansa". När det är musik på radion eller när en av alla hennes leksaker spelar en trudelutt vickar hon på huvudet. När vi frågar om hon dansar så ler hon och vickar ännu mer. Sötis ♥
På rytmiken vet alla vem Signe är :) Hon är mitt på golvet och tvekar inte att gå fram till sångfröken. Alla andra barnen sitter fint hos sina föräldrar (med undantag av kompisen Fillippa ♥)


Vi vet inte var hon fått denna musikaliska ådra... är det från gudmor Martina kanske :)


// Sara♥


♥ Fika

Hej hej

Det är nog ingen som missat att jag tycker det är kul att både laga mat och baka. Muffins och cupcakes är en stor favorti just nu. Det jobbiga är ju att man "måste" äta upp dem också.


Vill du komma på fika så bjuds det just nu på kardemumma muffins med havrecrust. Mums!Välkomna att hjälpa mig att äta upp dem :)


// Sara♥


♥ Älskade vår

Hej hopp!

Nu kan vi äntligen säga att våren börjar närma sig. Det är så kul att kunna vara ute och leka med Signe. Stackarn har ju bara varit ute på promenad och sovit utomhus nu i en evighet.


Att gunga är en sort farorit!


Stora tjejen är hon nu ♥


// Sara♥


♥ Smile

Hej hopp!

Vi har en alldeles underbar dotter, som ni redan vet :) Men detta kortet är bara så himla fint på henne.Det är så synd att fokus hamnade på kistan framför och inte på hennes ansikte.


Ha en skön helg allesammans!

// Sara♥


♥ Ikea

Hej svejs!

Vi har varit en hel del på Ikea under renoveringstiden. Signe känner sig riktigt hemma på det stora varuhuset.


Här leker hon i lekhagen.


// Sara♥


♥ Tvätta

Hej hej!

Signe älskar att riva i alla kläder och handdukar oavsett om det är i tvättstugan, badrummet eller garderoben.Det är kul för det mesta med hennes bus. Men när jag vikt ihop en hel hög med kläder och hon får syn på det och börjar slänga ner dem på golvet blir det sådär kul :)Vi älskar dig vår underbara busunge♥

// Sara♥


♥ Skratt

Hej hopp!

Vår lilla älskling har börjat få sådan balans nu att hon kan gå med gå vagnen. Jag höll på att skratta ihjäl mig när hon stapplade fram. Det gick som bara den och henne små ben hängde knappt med. Men hon lär sig varje dag.


Som tyngd i för att inte välta är bag in boxen perfekt. Väldigt gott vin för övrigt :)// Sara♥


♥ Vårdag

Hej hej!

Vilken underbar dag vi haft i dag. Strålande sol, 5 grader varmt och glada barn. Vi var hos min kollega Jeanette och hennes Noa och promenerade i solen och lekte på lekplatsen. Sen satt vi på altanen och gottade oss medan barnen sov sött i sina vagnar.


Våren är på väg!

Dessa hittade jag på min promenad i går. Äntligen!


// Sara♥


♥ Vasaloppet

Hej hopp!

Jag vill önska min man och alla andra tappra kämpar som ska genomföra Vasaloppet i morgon, lycka till.

Det är galet mycket folk som åker detta långa lopp mellan Sälen och Mora.Källa

Heja heja!

// Sara♥

♥ Baka

Hej!

Det är en fröjd att baka i det nya köket. Vilken yta jag har att ta fram grejer på. Jag behöver ju inte stå vid spisen. Det räcker att jag har ett eluttag så jag kan vispa.


Dessa läckra cupcakes bjöd jag härliga mammor på i fredags.


Jag fick högsta betyg :)


// Sara♥


♥ Duscha

Hej hej!

Att bada och duscha är nått av det roligaste som finns enligt Signe Tyrberg.Jippi!! Vatten :)


// Sara♥


RSS 2.0