♥ Sommar

Hej svejs!
 
Vi har nu spenderat en vecka i skärgården utanför Karlskrona, närmare bestäm på Senoren hos Signes farmor och farfar.
 
Snacka om tur och underbart att sommaren äntligen kom till oss tillslut. Vi har haft fantastiskt väder i flera dagar och det har blivit mycket bad och sol.
 
 
 
 
 
 
 
 
Sommar precis som den ska vara. Lat och varm, sol, bad och fika.
 
// Sara♥
 
 
 

♥ Legoland

Hej hej,
 
Som sagt så var vi på Legoland med Signes farmor och farfar en dag förra veckan. Vi hade en toppendag och solen sken till och med en hel del.
 
 
 
Tack för en rolig och mysig helg!
 
// Sara♥
 

♥ Hotell mys

Hej igen,
 
Att bo på hotell hör inte till vanligheterna men det gjorde vi natten innan Legoland. Ett perfekt och barnvänligt hotell med pool och barnbuffé. Perfekt för oss!
 
 
 
 
 
 
 
// Sara♥
 

♥ Odense Zoo

Hej på er!
 
Nu har vi genomfört ytterligare en del i våra semesterplaner. Nämligen en trip till Danmark med Signes farmor och farfar.
 
Vi började i Odense och Odense Zoo. En fantastisk djurpark med många olika och ovanliga djur. En lyckad och mysig dag. Tack för det!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Livet är aldrig tråkigt mer vår lilla bustjej♥
 
// Sara♥
 

♥ Klart

Hej på er!
 
Nu äntligen har vi så gott som gjort klart vår altan med trappa och räcke. Det som är kvar är själva den inglasade delen. Den kommer antingen bli av i höst eller i vår. Vi få se helt enkelt.
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta projekt har vi gjort helt på egen hand med hjälp av you tube klipp och råd från byggvaruhuset. Vi är så stolta över vårt arbete. Framför allt har så klart Fredrik lagt ner sin själ i detta bygge. Jag har mest varit hantlangare och hållt vi sågning. Sen har jag fått se efter Signe och fixat maten. En helt ok uppdelning då alla blir nöjda och glada.
 
// Sara♥
 

♥ Picknick

Hej hopp!
 
När våra vänner Anna-Sara och Joakim hade bröllopsfest gav vi dem en picknick på hemlig ort i present. Förra veckan genomförde vi den. Det blev en fantastisk dag! Tack för att vi har er!
 
Vi började att åka till Olof Viktors bageri och café på Österlen för att komplettera vår picknick med färskt bröd och marmelad.
 
 
Sen åkte vi vidare till Rörrum strand. En helt fantastisk sandstrand men vit sand och klart vatten. Solen sken dessutom från blå himmel. Vi kunde inte pricka in en bättre dag.
 
 
 
 
 
 
 
Efter en skön mysig lunch på standen åkte vi vidare till Simrishamn för en glass.
 
 
 
Det sista stoppet innan hemfärd blev till Mandelmanns trädgård. En ekologisk odling med ett mysit café. Vi strosade runt bland odlingarna och gissade vad som växte där.
 
 
 
 
 
 
Sammanfattningsvis hade vi en kanondag och betyget på presenten blev 10 av 10 :)
 
// Sara♥
 
 
 
 
 
 

♥ Privat frisör

Hej igen,
 
Signe har två år gammal skaffat sig en privat frisör. Vår snälla och fina moster Offa. Hon bor i Umeå så när våra vägar möts någonstans i landet passar vi på att ta en klippning. Signe är dessutom riktigt duktig och sitter stilla hela tiden. Vår fina lilla tjej ♥
 
 
Tack en än gång för den nya frisyren.
 
// Sara♥
 

♥ Vansbro

Hej hopp!
 
Jag glömde visa bilder från vårt egentliga ärende upp till skogarna i Dalarna. Nämligen att Fredrik skulle simma Vansbro simningen. Jag har en duktig och målinriktad man.
 
 
Heja Pappa!
 
Han kom i mål på 1,05 timmar. Bra jobbat, älskling!
 
// Sara♥
 

♥ Utflykt

Hej på er!
 
Som sagt tidigare så har vi fått hitta på alternativa aktiviteter till det tänkte strandlivet. Vi beslöt oss en dag att åka till Statar museet. Vilken succeé det blev. Så himla mysigt med odlingar av grönsaker och ett café ute i trädgården. Leksaker och djur att titta på samt historiska "rum" hur statarna hade det förr.
 
 
Solen visade sig dessutom en bra stund och stundom blev det riktiga sommarkänslor. Jag rekommendera absolut detta ställe, som ligger strax utanför Bara i Skåne.
 
// Sara♥
 

♥ Tabata intervaller

Hej hej!
 
Förra veckan var min familj på besök. Min syster är just nu inne i en träningsfas. Vilket betyder att hon drog med mig på sina galna ideér. Det senaste var alltså Tabata intervaller! Tyvärrr har inte min träningsfas hållit i sig så bra då jobbet tagit stor del av fritiden samt att nu på semestern har vi så mycket annat kul att göra. Vilket betyder att det var fyra veckor sen jag tränade. Det lädde till en galen träningsvärk i lår och rumpa! Men kul var det! Tack syster!
 
 
 
 
 
 
 
Att vå råkade ha likadana kläder på oss beror bara på att vi är systrar :)
 
// Sara♥
 

♥ Regn

Hej på er!

 

Tråkigt nog har det varit mycket regn hittills på semestern. Det är helt ok för mig om det är molnigt, bara temperaturen håller sig på mer än 20 grader. Tyvärr är inte fallet så utan jackan åker på när graderna åker ner mot 15 grader :( Tråkigt! Men än så länge finns hoppet kvar.

 

 

 

// Sara♥


♥ Fjällbacka

Hej svejs!
 
Vår bilfärd fortsatte till Fjällbacka. Vi prickade in en fantastisk sommardag och Fjällbacka visade sig från sin bästa sida. Vi hade en helt fantastisk semesterdag på bästkusten :)
 
 
 
 
 
 
 
 
// Sara ♥
 
 
 
 

♥ Madonna

Hej hopp!
 
Vårt första stopp på semestern blev Göteborg och en härlig kväll med min make. Det blev restaurang, drinkar och en häftig konsert. Tack älskling!
 
 
 
 
// Sara♥
 
 

♥ En dag på Senoren

Hej,
 
Som ni märkt har det varit väldigt lugnt på bloggen ett tag nu. Vi har semester!! Jippi!
 
Vi tjuvstartade semestern förra helgen men en skön dag på vårt älskade Senoren.
 
Båttur...
 
...och bad. En riktig skön sommmardag!
 
// Sara♥
 
 
 
 
 
 

♥ Mums

Hej hopp!
 
Vi grillade majs till oss för ett tag sen. Jag började med att skära bort lite till henne och la på tallriken. Men när hon såg oss äta den med händerna skulle hon så klart göra likadant. Varför tänkte jag inte på det :) Gullunge!
 
 
I vanliga fall står hon gärna upp och äter. Vilket hon så klart inte får. Men så fort hon fick majsen i handen satte hon sig till rätta i stolen. Jaja, vad ska man göra? :)
 
// Sara♥
 

RSS 2.0