♥ Egen odlat

Hej hej,
 
I höstas gjorde vi två stycken odlings platser av pallkragar. För ett tag sen planterade jag lite grönsaker bla rädisor, morötter och sallad.
 
Titta här så fin sallad jag plockade till middagen härrom dagen. Stolt!
 
 
Jag visste inte att det fanns vita och gula rädisor. Men jag har tydligen odlat det i alla fall.
 
 
Ska bli riktigt kul när morötter och tomater är mogna. Det kan man verkligen kalla ekologisk!
 
// Sara♥
 
 

♥ Hjälpa till

Hej,
 
Jag har tidigare pratat om att Signe vill hjälpa till med allt vi gör. Förra veckan när Fredrik klippte gräset tog vi fram hennes lilla klippare och hon följde efter i pappas fotspår. Sötis!
 
 
Det här med att kunna själv kommer mer och mer för varje dag. Hon "kan" tvätta händerna, ta på sig stövlarna och ta av sig jackan själv. Hon är en väldigt envis liten dam men mycket humör... vilket vi få uppleva med jämna mellanrum.
 
// Sara♥
 

♥ Jobbar

Hej hej,
 
En av alla fördelar med mitt jobb är flexibiliteten och möjligheten till att jobba den tiden på dygnet som passar mig och min familj.
 
Idag började jag jobba kl 9, hemma vid köksbordet :) Ja, det är helt ok!
 
 
Nu kallar jobbet igen!
 
Vi hörs, kram kram
 
// Sara♥
 

♥ Sommarfrukost

Hej på er!
 
En av det bästa sakerna med sommaren är jordgubbarna. Jag kan nog äta hur många som helst. Signe har också börjat visa sitt intresse för de röda "ubbarna". Det kommer bli en och annan liter i sommar.
 
 
Mums!
 
// Sara♥
 

♥ Fikadax

Hej!
 
På vår nya altan fikar vi nu så ofta vi kan! Signe har börjat dricka saft, vilket hon inte tyckt om innan. Så fram med prinsessglaset och lite saft så är det fest hos oss.
 
 
Alla ni som har vägarna förbi oss i sommar är välkomna hit på en fika.
 
Kram kram
 
// Sara♥
 

♥ Midsommar

Hej på er!
 
Vi hade en fantastisk mysig och trevlig helg på Öland. Tack familjen Mårtensson och Jungegård!
 
 
 
 
 
 
 
 
Som ni ser så trivdes Signe väldigt bra med Lilla Line. Bebis sitta är, sa hon och pekade på sina ben :) Sötis! Hon skulle kolla varannan minut att bebisen satt där hon skulle. Ja, bebisar är en favorit!
 
Som sagt tack för en toppenhelg!
 
// Sara♥
 

♥ ALV

Hej på er!

Jag har helt glömt visa bilder från vår härliga och mysiga utflyck till Astrid Lindgrens Värld.


Här kommer ett bildregn :)
Det bästa kortet av alla kommer i stort format!Signe gick fram och kramade Pippi så fort hon fick chansen. Vi fångade det på ett kort. Självklart krånglade kameran när hon fick den första riktiga kramen. Men gissa om hon var stolt!?


// Sara♥♥ Rea

Hej!

I dag var jag och familjen på Nova för lite shopping.

Signe fick trosor, gummistövlar, baddräkt och shorts. Väldigt stolt över stövlarna och baddräkten :)
Mamman fick klänning, blus och chinos. Nöjd!
// Sara♥


♥ Fonen

Hej på er!

Så här hittade jag henne en morgon innan vi skulle åka till dagis. Börjar tro att ett litet beroende smyger sig på vår lilla sessa :)Vi får väl se vad detta slutar. Hon lär ju kunna dessa maskiner bättre än vi snart.


// Sara♥


♥ Fin

Hej!

Måste bara visa er detta kortet på vår fina lilla tjej. Jag smälter ♥ "Älskar dig, mamma" får jag höra ofta nu. Det finns inte ord för min kärlek till denna tjej.Älskar dig över allt!

// Sara♥

♥ Kärlek

Hej hej,

Vi har haft en härlig helg med massor med kärlek. Tid för varandra, det är vi inte bortskämda med.Här myser vi för fullt. Signe älskar verkligen att ha oss båda hemma och säger ofta "amas". Gullunge!

// Sara♥

♥ Dax

Hej på er!

Då var det dax för det här igen. I dag vankas Body Pump. Ska bli skönt med en genomkörare.Hoppas ni har en bra söndag!

// Sara♥


♥ Invigning

Hej svejs!

I veckan hade vi äntligen invigning av altanen. Det är fortfarande mycket kvar, men själva golvet är färdig. Vi flyttade upp bordet och grillade korv. Det var en skön känsla.Nu är det bara att bygga på med det sista, så är den snart helt färdig med både trappa och staket.

// Sara♥

♥ Fredagsmys

Hej hopp!

Äntligen har vi en hemmahelg. Vi firar in helgen med fredagsmys på högsta nivå.

Drink innan maten.Jordgubbar framför fotbolls EM.Mums!

Ha en härlig helg mina vänner.

// Sara♥


♥ Altanbygget

Hej hej,

Vi har inte haft något datum för när vår altan ska vara klar. Tack vare fantastiskt väder i många dagar så har vi byggt på den flera kvällar när Signe somnat. Det är då det blir mest effektivt som ni kanske kan förstå.

Här kommer några bilder på processen.

Det har flytit på väldigt bra så vi hoppas och tror vi blir färdiga innan midsommar. Kul att kunna använda den under sommarmånaderna.

// Sara♥

♥ Premiär

Hej hopp!

Förra veckan var det många dagar med riktig högsommar värme. En eftermiddag när termometern stod på 28 grader i skuggan tog vi fram poolen.

Det var svårt att få henne sluta bada kan jag säga. Så det lär bli många fler dopp för denna tjej i sommar.Nu hoppas vi på många soliga veckor i sommar.

Kram på er!

// Sara♥

RSS 2.0