♥ Våfflor

Hej!

I dag är det våffeldagen. Det tycker Signe är kalas. Gott gott med glass, grädde, sylt och våfflor :)Vi har en  liten gottegris till dotter :)


// Sara♥


♥ Sand

Hej hej!

Signe kan sysselsätta sig själv ganska länge om hon får en spade och form i handen. Baka kakor det kan hon.Vår duktiga lilla tjej!

Vi älskar dig ♥// Sara♥


♥ Bullar

Hej på er!

Efter några timmar i måndags blev hon lite piggare och vi passade på att baka bullar som hon och farmor kunde fika med i veckan. Jag fick så mycket bra hjälp av Signe.
Här är resultatet! Smarriga om man får tro Signe :)


Tack för hjälpen min lilla älskling!

// Sara♥


♥ Sjukling

Hej på er!

Detta är en riktigt tung vecka. Först och främst är vår lilla tjej sjuk i feber. Sen har jag väldigt mycket att göra på jobbet och Fredrik har planerat jobbresor sen länge. Tur vi har Signes farmor som kan ställa upp. Jag skulle ju så klart helst av allt vilja vara hemma med henne själv, men just denna veckan är det omöjligt. I måndags var jag hemma och resten av veckan tar farmor över.Morgonmys i soffan när man är sjuk.


Tack för hjälpen, farmor!


// Sara♥


♥ Go fika

Hej hej!

I bland får man lyxa till det. Jag gjorde chokladbollar till fikat. Det var en liten tjej som var riktigt nöjd med det.
Mmmm, gott gott!


Ha en fortsatt bra lördag mina vänner, det ska vi ha!// Sara♥


♥ Vårkänslor

Hej svejs!

När solen lyser kliar det i mina fingrar. Det är ju lite tidigt än att plantera blommor i krukorna. Men så frö som ska gro inomhus i några veckor var visst på tiden. Sagt och gjort så tog jag och Sigen tag i det. Nu hoppas vi på resultat, så vi kan plantera ut i våra fina odlingslådor om några veckor.
// Sara♥


♥ Mammaledig

Hej!

När dagis är stängt passar jag på att vara mammaledig :) och bjöd mina fina kollegor med barn och bebisar på fika.

Signe och Noa har träffats endel då det skiljer fyra månader på dem.

Se hur de härmar varandra med rörelser :)
Det är ju dessutom extra kul att låna Ella och Vilmers stolar när man är stor.


Tack för en trevlig stund tjejer!

// Sara♥


♥ Älskade moster

Hej på er!

När Fredrik åkte Vasaloppet förra helgen, tog jag och Signe tåget till Gbg. Där myste vi med mormor, morfar och moster. Jag hann även med en helt fantastisk kväll med fina Erika. Tack vännen!

På tal om det har jag inte berättat hur duktig min man är #stolt, han kapade sin tid med drygt en timme på årets Vasalopp. Ska det fortsätta så här måste vi ju åka med upp och se när han får segerkransen om några år :)


// Sara♥

♥ Egentid

Hej på er!

Får jag bestämma så ser det ut så här när jag får lite tid över.Gärna framför tv´n och ett avsnitt av Grey´s anatomy, så är min kväll fantastisk.


// Sara♥


♥ Pappamys

Hej hej!

Ibland krävs det inte mycket för att få vår lilla tjej glad och nöjd. Hon klappar på marken jämte sig och säger "sitta där". Pappa gjorde som hon sa och livet leker :)
Mina fina hjärtan! Mitt allt!// Sara♥


♥ In action

Hej på er!

Det var ett tag sen nu. Sorry, sjukdom och extra familjemys är orsaken. Men nu så ska ni få veta vad vi varit med om den senaste veckan.


Signe har börjat leka så bra på egen hand och vi njuter av att sen hennes energi och fantasti.


Hej hej! En kudde under rumapn så blir bilfärden ännu roligare.Puss på dig grisen :)Att bädda med dockans täcke och kudde är det senaste, vilket hon gör mest hela tiden nu. Sötis!


Mitt i allt hinner hon med lite Pippi också.Det är en sådan fantastisk ålder just nu. Talet har exploderat senaste månaden och nya ord kommer varje dag. Nu är allt hon säger ord, inte bebisprat. Även om vi inte förstår allt så får vi försöka hjälpas åt. Vi ger exempel på vad hon kan mena och hon säger nej tills vi äntligen hittat rätt. Då utbrister hon JA och pratar vidare. Hon blir så glad när hon märker att vi förstår henne och hela hon lyser av stolthet. Underbara älskling, du är helt fantastisk!


// Sara♥


♥ Dax

Hej svejs!

Då var det dax för träning igen. Core och Body Pump står på schemat. Yeay!
Ha en skön kväll!


// Sara♥


♥ Dammsuga

Hej på er!

Vi har fått en hjälpreda här hemma. Hon får gärna hjälpa till. Gäller att passa på så länge hon vill.
Gullunge! Tack för hjälpen.


// Sara♥


♥ Fläta

Hej hopp!

Äntligen har jag gjort FLÄTA på Signe. Jag som älskar flätor och uppsättningar njuter för fullt nu när hon fått så långt hår. Offa du är så välkommen ner till oss ;) Fast det blir nog lättare med en frisör i närheten. Umeå → Lund är ju en bit att åka :)Så fin du är! Med Ipaden framför så satt hon still :)


// Sara♥


♥ Ost

Hej på er!

Förra helgen hade vi en så himla mysig helg. Tyvärr kände sig alla lite hängiga men med strålande sol och mys med varandra blev allt bättre. När Signe lagt sig dukade vi fram ostfondue. Det ska ju doppas bröd med bröd men det gick bra med broccoli också :)
Ibland behövs det en sådan helg för att hämta energi. Tyvärr fick vi ställa in med våra vänner i Varberg, men vi får försöka hitta en ny dag istället.


// Sara♥


♥ Fika

Hej,

Vi har haft ett par strålande dagar här i Skåneland. Jag och Signe fikade på verandan medan solen lyste från en bar himmel. Härligt!
Välkommen VÅR!// Sara♥


RSS 2.0