♥ Syskonvagn

Hej på er!
 
Vi funderar lite på om vi kommer behöva en syskonvagn eller inte. Signe kommer vara två år och nio månader när hon blir storasyster. Troligen är det en kort period, kanske fram till sommaren som det är aktuellt. Jag tänker att det behövs när vi ska gå till dagis och om vi tar promenader. Just nu hade vi behövt en. Hon sover fortfarande middag och då oftas i sin vagn.
 
Jag har kollat på dessa två och funderar på om det är någon som har erfarenheter eller synpunkter på dessa två vagnar. Vi ska åka i väg någon dag och provköra dem så vi får känna på skillnaden. Jag gillar modellen och vi behöver ingen av de dyrare sorterna då det som sagt är en kort period. Dessa två har ett bra pris.
 
 
Babytravel Dublin
 
 
Carena double swing
 
 
 
Jag och Signe var en sväng förbi en babyaffär för ett tag sen. Det var i alla fall kul då att åka syskonvagn. Vi får väl se hur det blir sen.
 
 
 
 
 
 
 
Vi får se helt enkelt hur vi gör.
 
// Sara♥
 
 

♥ Min torsdag

Hej hej!
 
Torsdagar har blivit min favoritdag. Det beror nog på att eftermiddagen börjar med 1,5 timmar gravidyoga tillsammans med fina Anna.
 
 
 
Sen fortsätter den med att middagen är färdiglagad av min man när jag kommer hem. På tv visas två av mina favoritprogram just nu. Nämligen Kockarnas kamp och Hela Sverige bakar. Två av mina intressen översatta i tvprorgam, det kan inte bli mycket bättre :)
 
 
 
 
 
 
 
Torsdag är en bra dag!
 
// Sara♥
 

♥ Underbara vänner

Hej hopp!
 
Att träffa våra fina vänner Ralph, Anna och Neo på skogspromenad är en av veckans hjödpunkter. För det första trivs vi vuxna väldigt bra tillsammans och för det andra är våra fantastiska barn så söta tillsammans och man märker verkligen att de gillar varandra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack för att vi har er!
 
// Sara♥
 

♥ Steningevik

Hej på er!
 
Nu har tiden flugit förbi igen. Mycket på jobbet och mycket hemma. Men sånt är livet just nu ♥
 
Jag är precis hemkommen från en två dagars skattekurs på Steningevik konferens utanför Stockholm med två härliga kollgor och vänner.
 
 
 
 
Nu åter till vardagen igen, med jobba och hämtning på dagis. Det är livet och jag njuter av de fina stunder som uppstår. Jag ska bara börja trappa ner lite och försöka ta det lite lugnt, då ska nog resterande månader som gravid också blir bra ♥
 
// Sara♥
 

♥ Väskor

Hej hej,
 
När vi var på stan i helgen hittade jag Signe i full färd med att ta ner alla väskor. Mamma köpa sa hon. Sötis ♥ Vem har hon fått detta intresse av? Jag är oskyldig... Är det farmor eller moster? :)
 
 
// Sara♥
 

♥ Stora tjejen

Hej hej,
 
Kolla in denna stora lilla tjej. Med nya skor och ny jacka kommer hon vara tuffast på dagis. Vår underbara lilla tjej, tänk att du ska bli storasyster ♥
 

Nyvaken och rufsig. Du är underbar!
 
// Sara♥
 

♥ Lycka

Hej på er!
 
Anledningen till mina sprutor är förstås att jag är gravid! Signe ska bli storasyster ♥ Lyckan hela familjen känner är fantastisk.
 
Som med Signe mår jag oförskämt bra. Inget illamående eller andra typiska gravid krämpor. Det ända är ju då mina kära sprutor som jag måste ta från v 12 till och med tre månader efter förlossningen.
 
I fredags var det dags för ultraljud. Mys ♥ Allt såg jättebra ut.Det är en livlig krabat jag har där inne. Vilket jag redan visste då jag kände den första rörelsen redan i vecka 16.
 
Jag är i vecka 19 och bebisen är beräknad till mitten av februari. Vilken enorm skillnad det är att vara gravid andra gången. Tiden bara flyger fram och fokus ligger någon helt annanstans.
 

Vår perfekta lilla bebis ♥
 
// Sara♥
 

♥ Sprutor

Hej hej!
 
Då var det dags igen... 300 st sprutor. Men det är det värt! Gissa varför?
 
 
 
 
 
// Sara♥

♥ Storkar

Hej på er!
 
Innan jag flyttade till Södra Sandby för drygt tre år sen, hade jag aldrig sett en stork i verkligheten. Men varje höst kommer ett gäng storkar hit och går runt på åkrarna här omkring. Det är en riktigt häftig fågel.
 
Min pappa har ett stort fågelintresse, tyvärr har jag aldrig fått samma intresse. Men jag kan ändå tycka att denna stora vackra fågel är facinerande. I går när jag åkte hem från jobbet såg jag dem för första gången detta året. Mäktigt!
 
 
// Sara♥
 

♥ Golfen

He hopp!
 
Golftävlingen annordnades av familjen Alexandersson och Tobo Gk i år. Det var som vanligt jättetrevligt, god mat och bra ordnat. Det gjorde ju inget att pricken över i:et blev att Fredrik vann. Det var han värd efter många andra platser genom åren. Efter första dagen låg han trea och efter en ok runda dag två fick han på samma resultat som tvåan men vann på att han har lägre handicap. Det var jämnt in i det sista :) Grattis älskling!
 
 


 
 
Nästa år är det Fredriks föräldars tur att annordna det i Karlskrona. Det ser vi mycket framemot.
 
// Sara♥
 

♥ Lek

Hej hej,
 
Vi hann även med lite lek innan det var dags för mat och prisutdelning ute på golfklubben. Vi fick en fantastisk dag med strålande sol och faktiskt riktigt varmt.
 
 
 
 
 
Det var härligt att leka av sig lite. Signe hade tjatat om gungor hela helgen.
 
// Sara♥
 

♥ Utflykt

Hej på er!
 
I lördags var vi i Hultsfred för den årliga släktgolfen. I år hade jag valt att inte vara med. Vi som stannade utanför golfbanan åkte i stället till Astrid Lindgrens Näs. I anslutning till henns barndomshem ligger en utställning om hennes liv. Väldigt fint och fantastiskt trevlig personal.
 
 
 
 
 
 
 
Det var även ett fantastiskt mysigt café där. Varje möbelgrupp var olika och i gammaldags stil. Så himla charmigt. Åker ni förbi Vimmerby kan jag verkligen rekommendera detta.
 
// Sara♥
 
 

♥ Tjejligan

Hej hej!
 
När vi hade besök av fina Agnes och Joni var det en riktig tjejliga som härjade här. Jättekul att tjejerna lekte så bra trots ålderskillnad.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Finaste tjejerna!
 
// Sara♥
 
 
 
 

♥ Tivoli

Hej hopp!
 
I helgen var familjen Ohlson Gunnarsson Kristensen hos oss. Då passade vi på att packa ner alla barnen och ta tåget över till Köpenhamn och Tivoli.
 
Det blev en lyckad och rolig dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
Tänk att detta var första gången vi var där. Vi har ändå bott i Skåne sen 2008. Hit åker vi igen, det kan jag lova.
 
Tack för trevligt sällskap!
 
// Sara♥
 

♥ Skogspromenad

Hej hej!
 
I söndags träffade vi våra fina vänner för att ta en promenad i skogen. Vilken bra idé! Hela familjen trivdes och Signe och Neo hade hela skogen som lekplats. Perfekt, söndagsnöje :)
 
 
 
 
 
Tack familjen Berger Torres för en trevlig stund i skogen. Hoppas inte det var sista gången :)
 

// Sara♥
 
 

♥ TUR - Malmö

Hej på er!
 
Jag lovade ju bilder och kommentarer om vår fantastiska personalfest som i år hölls hos oss i Malmö med drygt 3 000 kollegor.
 
VI började fredagen med kebab och utomhus konsert med Timbuktu, Mikael Wiehe och Pauline på Dockan. Det började tyvärr regna precis när vi kom dit så alla hade på sig rosa regnponchos. Det såg riktigt roligt ut. Som tur var slutade det efter ett tag och då blev det faktskt riktig varmt.
 
 
 
 
 
Lördagen fortsatte med aktivitter på bla Ribban. Det fanns mycket att välja på så som beachvollyboll, graffitimålning, drakbåtsrace och yoga.
 
 
 
 
Helgen avslutades på Malmöraena med en fanatstisk sittande middag och en show med Robin Paulsson, Ola Salo, Loreen, Stefan Odelberg och Peter Johnasson.
 
 
  
 
 
Tack fina kollgor för en jättetrevlig helg!
 
// Sara ♥
 
 
 

RSS 2.0