♥ Promenad

Hej på er!
 
De flesta dagar efter dagislämningen går jag och Ester en promenad innan jag sätter mig på verandan med en välförtjänt latte :) Lyser dessutom solen, så är livet underbart! Det är så skönt att jag har kommit igång och röra mig. Det är mycket som blir lättre när man har en tränad kropp.
 
 
 
 
Trevlig Valborgsmässoafton allihopa. Här blir det vänner, grill, vin och majbrasa!
 
// Sara♥
 

♥ Full fart

Hej svejs!
 
Nu är det måndag igen. Veckorna rusar förbi lika så helgerna. Helgen som var hade vi hela härliga familjen Brander på besök. Det var längesen sist och nu var vi ytterligare två personer sen sist :)
 
Fredagsmys med tacos och popcorn, lek i stadsparken, lunch på Donken, grillbuffé och vin, sol och utelunch med grillad korv. Ja, vi hann med det mesta. Tack för en supertrevlig helg.
 
 
 
// Sara♥
 

❤ Projekt

Hej hej!

Vi tar det lugnt med vårt projekt att måla alla delar till vårt uterum. Men de helgerna som vi inte träffar våra fina vänner kommer gå till att måla. Vi tror och hoppas att vi ska hinna färdigt innan semestern. Härligt att få utnyttja ett rum som vi själva byggt! Där ska vi ha många mysiga sommarkvällar tillsammans med rosévin och varandra ❤


♥ Mammajympa

Hej hej!

Ja, då var jag igång. Första passet på jag vet inte hur många månader är avklarat. Det är ett väldigt enkelt baspass, men det passar mig bra just nu. Skönt att ta det lugnt i början och försöka hitta min kropp igen. Ester sov sig igenom hela passet. När hon blir lite äldre är det meningen att jag ska använda henne som tyngd i det olika övningarna. Två dagar i veckan har jag tänkt gå på jympan. Där emellan blir det promenader och plankan. När jag och Signe duschar påpekar hon "mamma, din mage är skrynklig" :) Jag hoppas jag kan göra något åt det!
♥ 2 månader

 Hej på er!
 
I dag är vår lilla tjej två månader! Jag har sagt det förut, men oj vad tiden går fort. Hon har snabbt blivit en i vår familj och Signe har accepterat att hon är en av oss. Fina, fina storasyster! Lilla Ester, du kommer bli väl omhändertagen av dins syster ♥ Signe frågar varje dag när jag hämtar henne om Ester är med. 
 
 
 
I morgon ska jag på första träningspasset på VÄLDIGT länge! Återkommer hur jag känner mig efter det :)
 
// Sara♥
 

❤ VIP

Hej på er!

Idag var jag på VIP shopping på Lindex. En tillställning tillsammans med tidningen mama och kollektionen Lillefant. Det var 20% på hela sortimentet och det bjöds på frukost från Espresso house. Jag hittade litegrann som får flytta in i våra garderober. En klänning och en vårjacka till Signe som hon får i födelsedagspresent om ett par veckor. Ett par byxor till Ester och ett par jeans och en skjorta till mig.


♥ Spännande

Hej hopp!
 
Då äntligen kom första leveransen av uterummet. Lite senare än tänkt. Men det ska nog bli bra ändå. Det var riktigt spännande med lastbilen och kranen som lyfte in grejerna på uppfarten. Nu ska stommen grundmålas sen är det bara att pussla i hop den... :) Jaja, vi får väl se hur lätt det där blir. Men upp ska oavsett hur lätt det är.
 
 
 
Jag återkommer med resultatet... :)
 
// Sara♥
 

♥ Vän

Hej på er!
 
I helgen var min bästa vän Line och hennes Max här på middag. Det var som vanligt jättetrevligt. På söndagen visade sig äntligen den där efterlängtade vårvärmen. Så innan de åkte hem tog vi en promenad och lekte på lekplatsen. Vi hann även köpa årets första glass. Så härligt! Line är en stor favorit hos Signe. Line skulle göra det mesta :)
 
 
 
Vi ses snart igen, fina vän!
 
// Sara♥
 

♥ Fadder

Hej på er!
 
Vi har börjat planera dop för Ester. Lägligt var det en artikel i senaste Mama om vad som menas med fadder/gudförälder. Vi ställer inga krav eller har några förväntlingar på barnens faddrar men vi har valt dem noga och genomtänkt.
 
Enligt artikeln i Mama gör en fadder följande:
* Att vara fadder är ett uppdrag man själv fyller med innehåll. Det finns inget rätt eller fel.
* Kom ihåg dopdagen och uppmärksamma födelsedagar och viktiga högtider.
* Viktigast av allt - var den där extra vuxna som bryr sig och finns där när barnet behöver det.
 

Det är ungefär så vi ser på det också. Mest ett symboliskt uppdrag.
 
 
Dessa fina inbjudningar har jag pillat ihop. Jag blev riktigt nöjd :)
 
// Sara♥
 

♥ Utelunch

Hej hej!
 
Äntligen har solen visat sig! Så nu har utemöblerna också hittat ut. Vi invigde våren och utemöblerna för säsongen med att äta korv och bröd ute. Mums vad härligt maten smakar när man äter ute i friska luften.
 
 
 
Nu hoppas vi att det håller sig här och att termometern inte visar lägre än tio grader på många månader :)
 
// Sara♥
 

♥ Vanlig dag

Hej hopp!
 
Så här ser det ut en vanlig dag hos oss ♥ Massor med kärlek!
 
 
 
 
Hoppas ni haft en skön helg och att solen lyst på er!
 
// Sara♥
 

♥ Kitty

Hej hopp!
 
Som jag skrivit tidigare så är det mycket rosa och Hello Kitty som gäller för min stora prinsessa. Efter förra årets succé pippitårta, har jag stor krav på mig att göra den perfekta Hello Kitty tårtan. Det krävs lite planering och förberedelser. Vad tror ni, kan jag åstadkomma något med detta?
 
 
 
Jag återkommer med resultatet. Det är ju fortfarande tre veckor kvar till den stora dagen.
 
// Sara♥
 

♥ Sju veckor

Hej på er!
 
Nu är vår lilla fina Ester sju veckor. Vi var på BVC i tisdags. Hon hade inte gått upp så mycket sen förra veckan, men det verkade ändå lugnt. Nu väger hon 4 870 g och är 58 cm lång. Äntligen har hennes hormonprickar försvunnit... (bilden är från någon dag sen). Hon har börjat le mot oss och hon flyttar huvudet efter våra röster. Hon älskar när Signe är hemma och är nära henne. Signe älskat sin lillasyster och vill pussa och krama mest hela tiden. Det går över förväntan och det är ingen svartsjuka än så länge.
 
 
 
// Sara♥
 

♥ Uterum

Hej hopp!
 
Förra våren gjorde vi ny altan. Vi byggde den både längre och djupare. Planen var att vi skulle glasa in halva och ha halva som vanlig altan. Det blev fördröjt ett år men nu är det på G. Det var detta som är det roliga som händer denna veckan. Stommen kommer och ska grundmålas. Det ska tydligen vara hur lätt som helst att sätta ihop uterummet. Som ett enkelt pussel. Ja, vi får väl se. Men fixade vi att designa och bygga altanen helt på egen hand så ska vi nog fixa detta också. Är bara vädret på min sida så ska jag försöka mig på att få stommen målad tills glaspartierna och taket kommer under vecka 17. Jippi! Sen kommer det roliga med att hitta några snygga möbler och inreda det mysigt. 
 
 
Som ni vet har vi alltid något på gång :) Undra vad vi ska göra när vi är färdiga med allt...? Är det bara att börja om då? :)
 
// Sara♥
 
 
 

♥ Mellanmål

Hej på er!
 
Något som är nytt för den här familjen är att vi ska äta ett bra mellanmål efter dagis. Ni som känner oss vet att just maten är en lite kamp mellan oss och Signe. Därför är det lite smått ångest att behöva ta den fajten ytterligare en gång. Första veckan tyckte jag att jag tänkte till och ansträngde mig ordentligt för att göra det roligt och gott. Jag frågade på dagis vad som gick hem. Bla vad det mannagrynsgröt med russin och mjölk. Perfekt, tänkte jag och gjorde det första dagen. "Nej, jag vill inte ha!" Tydligen gjorde jag nått annorlunda eller så handlade det om att hon var hemma och inte på dagis. Nästa dag gjorde jag smootie. Fick tips av Neos mamma. Det började riktigt bra och hon fick vara med och göra den. Men efter en liten stund ville hon inte ha det heller. Sen dess har det blivit macka och yoghurt. Det går hem! Men så enformigt och samma som hon äter till frukost. Ha ni några tips så hjälp mig gärna!
 
 
// Sara♥
 
 

♥ Nytt

Hej på er!
 
Jag tycker det är så gulligt med lika kläder på små syskon. Inte till vardags men på kalas och andra tillställningar. Nu är tjejerna på två olika avdelningar bland kläderna. Därför är det lite svårt att hitta lika kläder. Men när jag såg att Kappahl hade kläder upp till stl 98 i sin nya serie Newbie, slog jag till direkt på dessa söta klänningar. Passar perfekt inför våren och sommarens festligheter. Ester fick en jättefin kofta från samma serie av mina kollegor. Jag hittade samma kofta till Signe också. Det kommer bli så sött. Mina fina tjejer ♥
 
 
 
 
Jag har inte köpt speciellt mycket till mig själv nu efter förlossningen. Jag vill få kroppen lite fastare innan. Men det är riktigt kul och skönt att kläderna jag hade innan jag blev gravid passar bra. Det gör att jag kan vänta med att inverstera i nya snygga kläder tills jag är mer nöjd med min kropp. 
Men dessa två tröjor har fått flytta in i min garderob. Jättesöta och perfekt modell för mig.
 
 
Ha en bra dag!
 
// Sara♥
 

♥ Besök

Hej hej!
 
En mysig helg är över. En ny vecka börjar. En roligt sak som händer i veckan ska jag berätta om senare :)
 
I lördags efter att Signe varit på barnkalas kom fina vänner från Varberg och hälsade på. Deras söta Maja är två månader äldre än vår lilla Ester. För tre års sen var vi fyra stycken, nu är vi nästan dubbelt så många när vi ses :) Tiderna förändras.... till det bättre ♥
 
 
 
Tack för att ni kom vänner! Hoppas det inte tar lika lång tid tills nästa gång.
 
// Sara♥
 
 
 

♥ Kalastjej

Hej på er!
 
I lördags var det dax för Signe att gå på sitt första barnkalas. Så spännande och roligt. Bästa killkompisen på dagis fyllde tre år. Det var bara fem barn totalt på kalaset, så det var precis lagom. Hon kom hem glad och sprallig. Då var det väl bara att planera ett barnkalas för henne också :) Men det är hon såklart värd. Allt ska ju vara rosa och Hello Kitty, så det lär bli temat :)
 
 
 
 
// Sara♥
 
 

♥ Kompis

Hej hej!
 
 
Nu har vi träffat Neos lillasyster Alicia. Så fin och så liten. När jag såg henne tyckte jag att så liten är ju Ester också. Det skiljer tre veckor på tjejerna. Jag förstår inte hur jag kunde tycka att hon var lika liten som Alicia. Det skiljer ju massor :)
 
 
 
 
Det ska bli kul att se dem växa upp tillsammans. Vi ser alla framemot många roliga stunder ihop.
 
 
// Sara♥
 

♥ Dagens prinsessor

Hej på er!
 
Mina fina tjejer poserar. Signe har armen stolt runt sin lillasyster. Det är kärlek ♥ "Mamma, vet du en sak? Jag älskar dig, och pappa me, och Ester. Och hon älskar mig me" ♥ Underbart!
 
 
// Sara♥
 

♥ Vår påsk

Hej på er!
 
Jag hann ju skriva ner lite i förra inlägget vad vi gjort i påsk. Här kommer lite av vår påsk i bilder. Vi fick tillslut njuta av solen även om det fortfarande var vinterkyla.
 
 
Ha en skön kort vecka. Det är ju snart helg igen :)
 
// Sara♥
 

RSS 2.0