❤ Sensommar

Hej på er!

Oj vilken underbar dag och framförallt kväll vi haft idag. Det har varit 24 grader och klarblå himmel hela dagen.

Efter att vi varit hos polisen och gjort pass till Ester bestämde vi oss för en picknick vid havet. Sagt och gjort köpte vi dagens middag och åkte till Bjärred. Det var helt fantastiskt. Vi måste ta vara på dessa kvällar. Hela familjen njöt av en stilla kväll med solnedgång vid havet ❤


❤ Projekt

Hej hej!

Nu fick jag lite tid över för att uppdatera er på mitt liv :) Det är fullt upp i vardagen.

Igår kom kuddarna till soffan vi byggt till uterummet. Då var jag bara tvungen att sy ett av fodralen för att se hur det skulle bli. Ester somnade i stolen jämte. Sötnos ❤ Ni ska snart få se det färdiga resultatet där ute. Det blir så fint. Precis som jag tänkt mig.

Idag ska jag ha massor med mammor och barn på fika här. Dax att ta Signe till dagis och börja förbereda.

Ha en toppendag!


❤ Sex månader

Hej hopp!

Just i dag 22 augusti är vår lilla tjej sex månader gammal. Som alltid helt sjukt vad tiden går ;)

Vi var som sagt på läkarbesök och sex månaders kontroll igår. Hon var frisk som en nötkärna och har växt på bra. Nu väger hon 7 425g och är 66cm lång.

Hon sitter utan stöd och tar sig fram på golvet genom att hasa och rulla. Hon förflyttar sig flera meter och jag hittar henne aldrig på den plats jag la ner henne på. Älskade unge ❤

Hon har smakat på alla fyra månaders burkar och dagen till ära fick hon prova på gröt. Jag helammar fortfarande men ska så småningom trappa upp med maten och ersätta några amningsmål per dag.


❤ God morgon

Hej på er!

Nu sitter jag och Ester i väntrummet på BVC. Läkarundersökning och 6 månaders kontroll. SEX månader! Hallå? Var tog tiden vägen. Helt galet men också underbart vilken liten person hon nu är ❤

Efter detta åker vi raka spåret till närmaste Barnens Hus och shoppar loss på deras konkurs utförsäljning. Hoppas kunna fynda lite vinterkläder och annat välbehövligt. Även en ny bilbarnstol till Ester står på listan. Återkommer med vad jag hittar.

Min lilla tjej i väntrummet.


❤ Helgen

Hej på er!

Det har varit tyst här i helgen. Vi har helt enkelt ägnat helgen till familjen.

I fredags hade vi kompisar här på tacosbuffé. Och barnen lekte både ute och inne i flera timmar. Det var ytterligare en härlig sommarkväll.

I lördags åkte vi till Malmö och gick några timmar på Malmöfestivalen. Det är faktiskt ganska trevligt med lite musik och mat på gatorna. Väl hemma vid halv nio blev det ost och vin i uterummet.

Igår gick jag på mitt första riktiga träningspass. Det blev ett aerobicpass. Men oj vad min hjärna är efter. Det tog ett bra tag in i passet innan jag hängde med någorlunda. Ikväll blir det Zumba! Nu är jag på G :) När jag kom hem stod Fredrik redo med rullskidorna på. Efter en god Caesarsallad kollade vi på film och söndagsmyste i soffan.

En underbart härlig helg helt enkelt :)

Nu sitter jag med gott mellanmål framför mig. Sen blir det en stund på lekplatsen innan middagen ska lagas. Härligt med vardag igen ;)


♥ Fyra år

Hej på er!
 
Tänkt att det redan är fyra år sen jag blev fru Tyrberg! Men ändå konstig känsla det där för det känns samtidigt som det varit VI hela mitt liv.
 
♥ JAG ÄLSKAR DIG ♥
 
 
// Sara♥

❤ Mysdag

Hej svejs!

Idag myser jag och Ester på en filt i uterummet. Efter dagislämningen gick vi en skön promenad. Annars har det varit en lugn och skön dag så här första veckan tillbaka till vardagsrutiner. Härligt med sånna dagar emellanåt!


❤ Promenad

Hej på er!

Idag var det vardag igen. Signe var på dagis och Fredrik jobbade. Det gjorde han i och för sig förra veckan också. Så då var det smygstart på vardagen.

Efter dagis åt vi blåbärsfil till mellis. Det var riktigt poppis. Nöjd mamma! När klockan närmade sig halv fem gick vi en promenad för att möta pappan vid bussen. Signe skulle absolut ha med sig sin vagn, bebis, handväska och mobil. Någonstans har hon ju sett hur man går promenad ;) Haha! Jag ser mig själv i miniformat ;)


❤ Sommarkväll

Hej hej!

Ååå vilken kväll vi hade igår. Sol, grillning, fina vänner och stor barn som leker så bra ihop, mys i uterummet efter att solen gått ner. Det var verkligen en helt perfekt sommarkväll!

En kväll vi kommer minnas ❤


❤ Fynd

Hej på er!

På måndag ska jag och Ester börja på babysim. När jag kollade igenom badkläderna märkte jag att det var dax att uppdatera på den fronten. Efter denna underbara sommar har badkläderna används flitigt.

Snacka om att jag blev glad när jag märkte att det var halva reapriset på badkläder både på Stadium och Twilfit. När Signe också ville prova i ett eget provrum kunde jag inte säga nej. Nu är vi kittade inför kommande badäventyr.


❤ Paradis

Hej hej!

En dag när vädret inte var på topp åkte vi på en utflykt till Öland. Det är bara ca 10 mil från Karlskrona så det är en lagom sträcka.

Ett besök på Paradisverkstaden är ett måste! Där finns så mycket fint. En underbar tekopp med äppleblommor fick följa med hem :) Så nöjd!


❤ Mat

Hej på er!

Ja, mat är ett hett ämne här hemma. Ni som känner oss vet att äta inte är Signes favorit syssla. Vi har nog kämpat med hennes mat sen hon slutade amma vid åtta månaders ålder. Det blir ofta tjat, hot och mutor när vi sitter vid matbordet. Alla säger att "det finns inga barn som svälter i Sverige". Det är säkert sant men när frukosten består av ett bett på mackan, lunchen två små plättar och middagen fem köttbullar, då kanske fler skulle förstå mig.
Vi hade med Signe till BVC och vägde och mätte henne också. 93 cm lång och 12.9 kg med kläder på. Det är bara att hoppas att det vänder nu när även Ester börjar äta så smått. Signe hjälper i alla fall gärna till att mata sin lillasyster.


❤ Fem månader

Hej hej!

I fredags var vi på fem månaders kontroll på BVC med vår lilla Ester. Det var ett tag sen nu så det var riktigt kul att se hur mycket hon växt. Nu är hon 65 cm lång och väger 7 050 gram. Det märks att hon är mellan två storlekar på kläder :)

Hon är inte stilla en sekund och rullar runt för fulla muggar ;) Hon sover till och med på magen efter en rull uppvisning innan hon somnar.

Hon sitter även ganska så stadigt själv. Min stora lilla tjej ❤ Tiden går så fort! Det är bara fem månader sen hon kom till oss.

De är mycket ljud med munnen och hon dregglar massor. Jag byter dregglisar flera gånger per dag. Händer och allt annat ska in i munnen. Det verkar klia men jag har inte känt några tänder än.

Annars är hon fortsatt väldigt intresserad av allt Signe gör. Hon följer henne med blicken om hon går iväg. Så sött!


❤ Primadonna

Hej hopp!

Vi har en riktig primadonna här hemma. Till och med när hon städar bryggan ska de högklackade prinsesskorna vara på ❤


RSS 2.0