❤ Vännäs

Hej på er!

Nu har några dagar gått här uppe i Norrland. I går var vi i Lappland :) Det låter nästan lite exotiskt. Annars har vi mest tagit det lugnt och gjort det som fallit oss in. God mat och dryck som vanligt när vi träffade släkten.


❤ Hej hopp!

Nu börjar vår vistelse här på Åland närma sig sitt slut. I morgon tar vi färjan tillbaka till Sverige och våra fortsatta äventyr.

Vi har haft det så bra! Ön har bjudit på högsommarvärme. Vi har njutit av god mat och fina vänners sällskap. Barnen har lekt jättebra och vi har hittar på roliga utflykter. Underbart helt enkelt!


❤ Färjan

Hej hej!

Igår gick vi på färjan över till Åland. Där har vi våra fina vänner familjen Larson Sundman. Vi kom fram sent i går kväll så det blev sängen direkt.

Jag återkommer med bilder på våra dagar i fina Mariehamn.


❤ Mantorp

Hej hej!

Första stoppet på vår resa var Mantorp och raceerbanan. Fredrik har kört Ferrari och Porsche :) Nu har jag en nöjd man här i vår bil.

Resan går visare...

Vi hörs!


❤ På vägen

Hej hopp!

Nu har vår Sverige tripp börjat. Vi kommer att köra ett antal mil på vägarna det närmaste dagarna. Just nu sover Ester och Signe spelar på Ipaden. Lugnt och skönt... Just nu i alla fall :) Vi vet egentligen inte riktigt vad vi har gett oss in på.


❤ Fyra

Hej på er!

Tiden går ju så fort att jag inte hann göra inlägg igår om min lilla tjej. I går den 22e juni blev hon fyra månader! Ojoj, tiden rusar. Men så underbar hon är. Det positiva med att tiden går fort är att hon blir mer och mer en liten person, med en helt egen personlighet ❤

Vi började använda lilla stolen för några dagar sen. Det är poppis en stund så hon får vara med uppe på bordet och se vad vi gör.

Hon vänder sig från mage till rygg och det är inte långt kvar att hon gör det från rygg till mage heller. Hon skrattar så härligt med ljud nu och fötterna är väldigt intressanta för tillfället ❤


♥ Midsommar

Hej hopp!
 
Här spenderar vi vår midsommarhelg och dessutom tillsammans med fantastiska vänner. Det kommer bli super! 
 
Vi hörs!
 
 
// Sara♥
 
 

♥ Tjejligan

Hej på er!
 
I vår allra närmaste släkt på Fredriks sida har vi en riktig tjejliga. Av sex barn är fem tjejer ;) Lilla Oscar får kämpa sig fram mellan prinsessor och rosa glittriga flickor :) I sommar ses vi igen. Vi längtar!
 
 
 
// Sara♥
 

❤ Kvällsmys

Hej hej!

Det blev riktigt härligt väder i dag ändå. Så skönt! Vi har lekt mamma pappa barn och badat i poolen efter dagis. Favorit mellis med jordgubbar blev det också. När Fredrik kom hem myste jag till det med mitt lilla hjärta ❤. Hon har börjat skratta med ljud nu och det är så underbart att höra.


♥ Min vän

Hej på er!
 
Jag är så glad att min vän sen... ja, det måste snart vara 15 år, har flyttat lite närmare igen. Hon bodde fem år i Umeå och då var det lite svårt att ses. Nu ska vi fira midsommar i hop. Det ska bli så mysigt. Hon är dessutom min lilla Esters fadder. Det är jag så glad för. Kärlek till dig fina vän ♥
 
 
 
// Sara♥
 

❤ Dagens

Hej hopp!

Idag slängde jag ihop en räksallad till lunch. Mums!

Annars har det varit en sån där helt vanlig dag. Jag har städat och handlar mat inför ikväll. Då kommer fina vänner på middag. Ska bli så mysigt.

Signe har tjatat om våfflor till mellis hela veckan. Så idag slog vi till :) Det är ju ändå fredag. Dessutom äter de soppa på dagis på fredagar. Vilket betyder att Signe lite extra hungrig.

Ha en riktigt skön helg!


♥ Försmak

Hej hopp!
 
Helgen som gick var ju lite längre än andra helger. Även om det var mycket att fixa onför dopet så hann vi med att njuta lite också. Det var en härlig försmak på sommaren som komma skall. Barnen leker så fantastiskt bra, även om det skiljer en del i ålder och fast de inte ses så ofta. Vi är så glada att vi har er ♥
 
 
 
 
// Sara♥
 

♥ Dopet

Hej på er!
 
Nu äntligen har jag gått igenom alla fina bilder från dopet. Min syster agerade fotograf och det blev många bra bilder. Här kommer ett kollage från den underbara dagen 130608.
 
Min bästa vän Line, Fredriks kusin Helena och hennes man Mikael är Esters faddrar. Det känns tryggt och som ett bra val.
 
Vår dotter är nu döpt till Ester Sara Marta ♥
 
 
 
Tack alla inblandade för att ni var med och gjorde dagen perfekt! Ett extra tack till farmor och "moster" Kerstin som fixade och donade så bra med all mat.
 
// Sara♥
 

❤ Badet

Hej på er!

Det har blivit ett litet uppehåll här på bloggen. En lång härlig helg utan dator är orsaken. Men nu är vi åter i vardagen.

Idag efter dagis packade vi badväskan och gick till Sandbybadet. Det var efterlängtat :) En härlig dag med strålande sol och en riktigt nöjd Signe.


❤ På väg

Hej på er!

Vilket härligt väder det är idag på Sveriges nationaldag. Jag försökte förklara för Signe och kallade dagen för Sveriges födelsedag :)

Vi sitter i bilen på väg till Karlskrona och vårt paradis ute på Senoren. Esters dop ska förberedas och fixas med. Vädret verkar vara på vår sida för ett utomhus dop på bryggan :) Härligt!


♥ Förberedelser

Hej hej!
 
På lördag ska Ester döpas, även om hon har prickar i hela ansiktet. Lilla sötisen. Vi kommer inte att glömma den dagen i första taget. Vattenkoppor på sin dopdag :)
 
Det krävs lite förberedelser inför ett kalas med nästan 30 gäster. Meny ska bestämmas, mat ska handlas och lagas. Tårta ska bakas och dekoreras. Det är bara några saker som vi ha att se framemot i veckan.
 
Jag började lite smått att baka. Rosa ska det vara såklart!
 
 
// Sara♥
 

❤ Njuter

Hej hej!

Det blåser tyvärr en del här i dag. Men termometern visar ändå drygt 20 grader i skuggan. Skönt! Poolen och picknickfilten åkte fram efter dagis.

Nu njuter vi! Så här får det gärna vara hela långa sommaren.


❤ God morgon!

Hej!

Morgonen har bjudit på det vanliga med frukost framför tvn. Den har också bjudit på massor med fler prickar på min lilla Ester❤. Hon har sovit bra i natt, så skönt för oss alla. Men hon har inte fått någon feber så vi ska inte ropa hej än. Nu sover hon gott i vagnen efter en powerwalk med mamma. Nu gäller det bara att hon äter ok under dagen då det är varmt här i dag.


❤ Prickar

Hej på er!

Igår hittade jag en stor vattenkoppa i Esters hårbotten. Stackars lilla tjej. Idag har hon många fler på hela sin lilla kropp.

Vi ska ju ha dop för Ester på lördag. Det är bara att hoppas att hon får en lindrigare variant än Signe. Framför allt i ansiktet.

Dagis var stängt i dag, så vi tjejer har haft mysdag här hemma. Så här myste mina älsklingar i morse ❤


❤ Update

Jag skrev en massa text till alla bilderna som uppenbarligen inte kom med. Jaja, summerat så överlevde vi äventyret på var sitt håll.
Familjen sover sen en timme tillbaka. Jag ska passa på att också få mig lite extra sömn.

Ha det bra alla ni där ute!

Föresten för er som undrar kom min underbara man in på en fantastisk tid, 3.30!


❤ Stockholm


RSS 2.0