Frukost

Hej! 
 
Idag är jag och Ester på frukostshopping på H&M. Lugnt med folk och en god macka. Hittade bara lite småsaker bl.a. strumpor i större storlek till Signe, ett linne till mig och en ursöt tröja med en prinsesskrona på till Ester. Nu sitter vi och väntar på att resten av affärerna ska öppna. Sen strosar vi nog här en stund till. Kanske dax att börja kolla efter julklappar? Har ni några bra tips i år?
 



💛 Nallefest

Hej på er!

I fredags var det nallefest på Signes dagis. Jag frågade om jag fick baka till festen. Det fick jag såklart! Jag och Signe hjälptes åt att göra "godisbullar". Det blev uppskattat. Kul att få bidra lite till en jättebra verksamhet. Vi är så nöjda med Stinsens förskola. Bara en sån sak som att ha nallefest. Hur kul är inte det för barnen? :) 




💛 Hjälpa till

Hej hopp!

Oj, vad det blåser här. Än så länge har vi ström så vi ska nog överleva. Gjorde middagen tidigare än vanligt för att vara på den säkra sidan. Annars är det bara rådet att stanna hemma som ändrar denna måndag. Ingen träning varken för mig eller Fredrik. Det får vi ta igen när det är säkert att gå ut igen :)

Ester hjälpte mig vika tvätt. Det var verkligen till stor hjälp :) Det var också hur kul som helst. Min lilla stjärna!




💛 Tyst

Hallå!

Oj så tyst det varit här inne i veckan. Det har varit en lång vecka konstigt nog. Det blir lite knas när man tror att det är onsdag på tisdagen ;( Fredrik var bara borta en natt men som sagt en seg vecka.

Förra helgen var vi på en jättemysig brunch med fina vänner. Mer sånt!




💛 Åtta månader

Hej på er!

I tisdag glömde jag lägga upp bild på min lilla tjej som blev åtta månader! Hoppas hon överlever det :)

Vi var på BVC dagen till äran. Där visade det dig att hon nu väger 8200g och är 70cm lång. Dax att börja sortera bland kläderna igen. Har ju flera påsar med kläder i stl 74 som vill ha en plats i garderoben. 

Hon har det senaste två veckorna fått två små tänder! Det är ju så gulligt med det små grynen som sticker fram när hon skrattar.  




💛 Skrylle

Hej! 

Nu sitter jag med en fika framför mig efter en tur i skogen i Skrylle. Gymkortet är inhandlat och Ester sover gott i vagnen. Det väger upp lite efter en stressig morgon. Snart är det dax för BVC för åtta månaders kontroll. ÅTTA månader!




💛 Fredag

Hej hej!

Fredag igen! Jag tycker det är måndag fredag hela tiden :) 
Fredagar brukar bestå i en hel del aktiviteter. Det börjar med att vi lämnar Signe på dagis klockan nio, sen åker jag och Ester vidare till stan. Där brukar jag unna mig en latte innan rytmiken börjar halv elva. En riktigt mysig stund bara hon och jag :) Väl hemma igen vid halv ett tiden blir det lunch. Sen packar jag ner Ester i vagnen och går till affären för att handla inför kvällen. Klockan två hämtar vi Signe igen och går hem för att äta mellis. Nu har vi precis ätit våffelmellis och snart kommer pappan hem. Klockan fem börjar Signe på knatteskutt. Jag och Ester stannar hemma idag och förbereder fredagspizzan :) Sen blir det fredagsmys i soffan för hela slanten!

En mamma på språng!

 
Ha en riktigt trevlig helg!

//Sara❤️




❤ Resefix

Hej på er!

Nu är vi äntligen färdig med allt som ska med i ansökan om visum. Nya pass, kort och blanketter. Det är mycket som ska fixas inför vår resa. Herregud, snart är vi där! Sol, värme och tillsammans bara vi långt bort från vardagen ❤

//Sara ❤



♥ Badtjej

Hej på er!
 
När jag badade Ester i helgen tog jag några fina bilder på henne som jag vill dela med mig av. Vilken pärla hon är! Sju och en halv månad och hon reser sig till och med upp i badbaljan. Det gäller att vara med :)
 
 
 
Vi hade träff med mammagruppen idag. Ester är bland de äldsta barnen men hon imponerar stort på de andra mammorna. Hon kryper runt och ställer sig upp min första bästa ställe hon ser. Min lilla skatt!
 
// Sara♥
 
 
 

❤ Dagen

Hej på er!

Idag har jag och Ester varit en sväng på mitt jobb. Vi kom till fikat och satt och pratade en stund. Jag hade även ett ärende till vår duktiga IT kille (vi skulle inte överleva utan honom) för att hämta ut min nya telefon. Nu äntligen har vi fått iPhone! Innan satsade PWC på Blackberry. Men som sagt även ett globalt företag med 3000 anställda i Sverige fick ge med sig tillslut. Det ska bli kul att testa kameran och se om det är någon skillnad mot min gamla begagnade (tack Petra) fyra. Efter det var det dax för lunch. Fyra underbara kollegor följde med. Ester sov hela lunchen så vi fick prata av oss riktigt ordentligt. Tack tjejer för en trevlig stund!

För övrigt har vi gjort en sats äppelsaft till. Den är underbart god och har en fantastisk färg!


Nä, nu kallar sängen och två sovande små tjejer som jag ska dela den med i natt ;) Det är bara att hålla tummarna på att de fortsätter sova. 

//Sara ❤


❤ Rosa

Hej på er!

I morse ringde Fredriks klocka halv fem. Jag brukar inte vakna när han går upp eller ha svårt att somna om efter anmning. Men det hade jag i natt. Halv fem är fortfarande natten ;) Tankarna snurrade i huvudet och har det väl börjat är det svårt att få stopp på dem. Tankarna handlade om alltifrån jobb och kollegor till önskelista inför jul och packlista inför resan. Mer om det sen :)

Egentligen ville jag visa er mitt lilla rosa bidrag under oktober månad. Två rosabandet (har tappat ett så det fick bli ett till) och två jättefina armband som Camilla har gjort. Vill ni beställa så gör det på [email protected] eller camc.blogg.se.


//Sara ❤


♥ Knatteskutt

Hej hopp!
 
I fredags var jag och Ester med på Knatteskutt. Det var basket den här fredagseftermiddagen. Knatteskutt går ut på att barnen ska få prova på olika idrotter på en liten liten nivå. Kul tycker jag, fast egentligen vet de nog inte ens att de hållt på men en idrott. Nästa vecka är det brottning :) Intressant!
 
 
 
// Sara ♥

♥ Goa tjejen

Hej hej!
 
Vår lilla tjej blir mer och mer rörlig och vill verkligen lära sig allt som sin syster kan. Hon reser sig upp på allt. Soffbordet, soffan, leksakslådan och till och med hjulen på vagnen. Hon blir lite frustrerad när hon står upp för hon märker att hon inte kommer någon vart då :) Sötisen! Det lär komma fortare än vi anar och vill.
 
 
 

Vår underbara goa lilla tjej ♥
 
//Sara♥
 

♥ Härliga höst

Hej på er!
 
I helgen var det strålande väder och en härlig höstpromenad var självklart! Signe stannade till vid ett sprakande rött träd för att plocka lite röda löv. När det är sånt här väder så är hösten riktigt underbar!
 
 
 
// Sara♥
 
 

♥ Trädgårdsonsdag

Hej hopp!
 
Förra veckan kom min fina vän Anna-Sara hit. Så himla mysigt att få lite "egen tid" bara hon och jag. Vi åt en god kycklinggryta och drack lite vin mitt på en onsdag :) Jag bjöd även på efterrätt till kvällsfika. Dagen efter hade hon tagit ledigt halva dagen, så vi hann med en långpromenad, fika och lunch innan hon åkte tillbaka till Helsingborg för att jobba igen.
 
Hon upplyste mig om att tvprogrammet Trädgårdsonsdag spelas in här i Södra Sandby. Genast kollade vi upp vad det var någonstans. Vår långpromenad gick sjävklart förbi där för en liten kik. Jag fattar inte att jag missat detta program. Det är både plantering och mat, allt som jag gillar. Det måste vara själva namnet på programmet som gjort att det inte fastnat för mina ögon i tvtablån. När vi kom hem kollade vi ett avsnitt på svtplay och satte på deras spellista på spotify :) Nu är jag fast!
 
Tack fina vän för en underbart trevlig och mysig kväll och dag.
 
 
 
 

Det får vi göra om snart ♥
 
 //Sara♥
 

❤ Universeum

Hej på er!

Vi hann även med en liten utflykt till Universeum under våra dagar i Göteborg. Signe såg dinosaurier utanför byggnaden och ville verkligen gå in och kolla. Så en tjejdag tillsammans med syster Sofia fick avslutas där :) Signe var nog egentligen lite för liten men tyckte det var kul även om hon inte förstod sig på alla grejerna.

Här kommer några fina bilder från dagen.





♥ Skridskor

Hej hej!
 
När vi var i Göteborg förra helgen passade jag och Sofia på att ta med hos Signe till ishallen. Hon fick ett par skridskor i julklapp förra året. Vi hann bara åka en gång förra vintern av förklarliga skäl. Men denna säsongen SKA jag ta med mig henne till ishallen fler gånger.
 
Det var en härlig känsla som altid att stå på skridskorna igen. För Signes del var det såklart svårt och vi märkte att hon blev frustrerad för att hon inte kunde direkt. Det var nog svårare än hon trodde :) Men efter ett tag kunde hon i alla fall åka en bit själv med hjälp av "vagnen". Duktiga tjej!
 
 
 
 
 
// Sara♥
 

♥ Hektiskt

Hej på er!
 
Oj, vilket uppehåll det blev här. Förlåt! Jag ser att jag har trogna läsare fast jag inte gjort inlägg på länge. Tack, hörni!
 
Efter att vi kom hem från Göteborg och barnens mormor och morfar i måndags förra veckan, så har dagarna bara sprungit förbi. Massor med roliga saker har vi hunnit med som jag inte har delat med mig av. Därför kommer det ett antal inlägg om saker vi gjort den senaste veckan.
 
Mest har vi ju myst och busat med barnen. Vardagen tar sin tid! Så här såg det ut i fredaga när Fredrik kom hem från jobbet. ♥
 
 
 
Hoppas ni haft en bra helg! Nu väntar en helt vanlig vecka och en ledig myshelg för oss. Vad ska ni hitta på i veckan?
 
// Sara♥
 
 
 
 

❤ Crossfit

Hej på er!

I lördags följde jag med min syster på ett crossfit pass. Hon tränar det flera gånger i veckan och det var roligt att få prova på det som hon brinner för. Det var jättekul och extra kul att träna ihop med henne. Jag kan säga så mycket som att det är tre dagar sen passet och jag har fortfarande brutal träningsvärk i magen, övre ryggen och låren :) Det var en genomkörande. Det ska bli spännande och se hur träningen kommer gå ikväll :)


Trött och glad efter passet!

//Sara ❤


RSS 2.0