♥ offerter

Hej på er!

Nu ska jag berätta lite mer om huset som den här bloggen kommer att handla om till stor del. Huset är ett tegelhus från 1959. Från början var det enplans med källare, men 1963 så inreddes vinden till övervåning med två sovrum. Det är där vi ska börja vår renovering.

Isoleringen av taket är inte det bästa (år 1963 års standard) så vi ska bygga på takstolarna så vi får plats att isolera och göra luftspalt. När vi ändå håller på ska vi byta ut yttertaket och göra en takkupa där badrummet ska vara. Vi ska även öppna upp i nock så vi får lite rymd på övervåningen. Sen ska vi göra en toalett eftersom det inte finns någon på övervåningen idag. Det är här vi ska börja som sagt. Så just nu tar vi in offerter från några olika snickare för att få det bästa priset. Vi skulle vilja börja med renoveringen i september, så vi för se om det är några snickare som kan åta sig jobbet.

Jag har scannat in lite bilder på huset. Så förlåt att det är väldigt dåliga bilder. Lägger ut bättre sen när vi fått dem av mäklaren. Håll till godo!



:Camilla

Ska bli väldigt spännande och följa. Kanske man kan få lite idéer till framtida husköp. =) kram kram

2009-04-03 @ 07:53:22
Hemsida: http://camc.blogg.se/
:LillaSyster

När man tittar på huset lite snabbt så tänker man på landet. Hoppas erat hus kan bli en bra ersättare av det... Du vet med påskbrasor i rabatten och gunga i trädet? :D

2009-04-03 @ 10:44:56
Hemsida: http://travelingaroundtheworld.blogg.se/
:Marica

Hejhopp! Vad spännande!Det ska verkligen bli kul att följa med er renovering och även alla bröllopsplaner!! Guud vad mycket roligt ni har framför er det här året!

Vi ser framemot erat böllop! Hoppas dock att vi kan ses nåt i sommar innan dess. Vi har åxå en hel del på gång i vårt liv, mycket som snurrar i huvudet just nu!

Ha det gott!

Många kramar från Finland!

2009-04-07 @ 19:31:21
Hemsida: http://minimolly.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

Mejl: (Visas ej)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0