♥ Pepparkakshus

Hej hej!

När jag och Anna-Sara gick på blomsterkurs lämnade vi killarna och Signe med pepaprkaksdeg och ritningar på ett hus.


Här är resultatet! Bra jobbat, killar.// Sara♥

 


♥ Träning

Hej hej!

Jag skrev för ett tag sen att jag skulle ta tag i mitt träningliv och köra igång ordentligt.

Sagt och gjort så har jag tränat mellan 3 och 5 pass i veckan i nästan tre månader. Det tar oerhört mycket tid från min dotter så jag kräver reslutat för att orka fortsätta kämpa.

Så här såg jag ut för två och ett halvt år sen. Detta är målet plus lite till :)


Bild från bröllopsresan i Thailand

// Sara♥


♥ Resultatet

Hej på er!

Adventstema på blomsterkursen innebar att dekorera en adventsljusstake och binda en stilren bukett.


Tack Anna-Sara för en trevlig kväll!

// Sara♥

 


♥ Badhus

Hej hopp!

Signe älskar ju att bada som jag många gånger berättat. Det bästa med att vara föräldraledig är ju att man har tid och möjlighet att åka till badhuset.


 
Det är häligt att plaska runt i vattnet med pappa!


// Sara♥♥ Packar

Hej hopp!

Det känns konstigt att packa sommarkläder när jag samtidigt hänger upp adventsstjärnor i fönstret.

Snart är vi här!Jippi!

// Sara♥

 


♥ Blomsterkurs

Hej hej!

I dag ska jag och min fina vän Anna-Sara på blomster kurs med adventstema. Får se vad vi ska hitta på. Det är riktugt kul och inspirerande att gå sådana blomsterkurser.

Förra året såg vår adventsljusstake ut så här. Vi får se hur den blir i år. En sak som är säker är i alla fall att den får stå högt upp :)// Sara♥


♥ Snart

Hej hopp!

Det blir en kaotisk och händelserik vecka därför började jag adventspynta igår. Helt galet att det är första advent på söndag! Det är ju bara höst ute... inga vinterskor eller vinterjackor har använts än. Känns jättekonstigt! Men här ska pyntas med ljus och tomtar. Signe ska minnas julen från sin barndom.// Sara♥


♥ Bebis

Hej hej!

Nu har det kommit ytterligare en liten bebis till världen.
Min fina kollega Emma har fått en fantastiskt söt liten son som heter Hugo.

Ett stort grattis till er!
// Sara♥


♥ Kurs

Hej på er!

Jag ber så mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Det har varit fullt upp. Jag har bland vardag, jobb och träning varit tre dagar på boksluts kurs i Såstaholm i veckan.Ett väldigt fint ställe uanför Täby i Stockholm. Det är kul att vara i väg ibland på sånt här och få god mat osv. Men det bästa är att komma hem till min familj och min fantastika dotter.

Nu ska jag ha en hel helg tillsammans med min familj och njuta!

// Sara♥

 


♥ Förskola

Hej hopp!

Nu har vi fått besked om var Signe ska gå på förskola. Vi fick vårt första val och det känns superbra. Där går flera barn hon känner från föräldrargruppen. När vi hälsade på där fick vi en bra känsla samt att vi hört mycket gott om Stinsen, som förskolan heter.

Inskolningen börjar 9 januari och vi ska tydligen bli de första att prova den nya metoden 3 dagars inskoning. Jag har bara positiva vibbar om detta och tror Signe kommer älska att vara bland andra barn. Men det hugger ändå i mammahjärtat när jag tänker att någon vi inte känner ska ta hand om henne och framför allt ha ansvar för henne. Men det går säkert kanon!// Sara ♥


♥ Klossar

Hej svejs!

Signe fick fina "klossar" av sin moster när hon fyllde ett år. Det är en favorit leksak som fått stå ut med mycket. Men just nu byggs det höga torn :)

Vår duktiga lilla tjej!


// Sara♥


♥ Kladd

Hej hopp!

Jag vet inte när det går över, men här har vi fortfarande kladd när vi äter. Även om det går bättre, det måste jag säga. Men leverpastej i håret är ingen favorit hos föräldrarna.
// Sara♥


♥ Västra hamnen

Hej hej!

I helgen var min föräldrar här. Vi gjorde en utflykt till Malmö och Västra hamnen när vädret visade sig från sin bästa sida i lördags.
Det var en trevlig promenad längst vattnet. Kul att se alla fina lägenheter också.

// Sara♥


♥ Dockor

Hej!

Signe har två dockor som hon leker ganska mycket med just nu. Efter att ha haft en bebis på besök hade vi nere hennes "vagga". Signe lekte i den där vaggan med sina dockor i säkert en halvtimme. Hon la dom på ett ställe och flyttade dom till ett annat, hon kröp själv i och hade dockorna jämte sig osv. Så himla gullit att se henne leka.

// Sara♥

♥ Bondgård

Hej svejs!

I Malmö finns ett antal tema lekplatser som är lite roliga att besöka i stället för dom gamla vanliga vi har här hemma. Senast var vi på lekplatsen "bondgård". Den var ganska sliten och inte alls lika fin som den vi tidigare varit på. Men Signe trivdes och övade på vad alla djur säger :)


Klappar grisen.Åka tarktor!Rida häst.Klappa kossan :)Gunga tuppen.Sist med inte minst släppte pappa ner mig för ladugårdstaket :)Nästa gång provar vi en annan av alla tema lekplatser. Det är en väldigt god idé att satsa på lekparkerna tycker jag.

// Sara♥


RSS 2.0