♥ Pulka

Hejsan!

Innan vi lämnade Hultan för denna gången "dumpade" det 1,5 dm snö under lördags natten. Snön forsatte falla under söndagen. Så vi bestämde oss för att lite pulkaåkning var på sin plats. Det kan ju vara så att det var all snö Signe fick se den här vintern.


Hon var så nöjd efter en timme ute i den vita snön. Hon skrattade när det gick fort i pulkan och log förvånat när hon kände på snön. En perfekt avslutning på en perfekt helg!


// Sara♥


♥ Tacokväll

Hej hopp!


Efter två träningspass för killarna och mys för oss stod tacos och spel på schemat.


Signe hjälpte glatt Moa med grönsakerna.Extra bra smakar det när man hjälpt till.GI tacos med ett glas rött, är det kalas så är det :)Signe Iphone myser med gudföräldrarna.


Kvällen avslutades med spel.
Tack för en superhelg som vanligt! Så kul att få lite "egen tid" med er alla.// Sara♥


♥ Trolldamm

Hej hej!

I helgen hade Fredrik och Patric träningsläger i Hultsfred inför Vasaloppet, som för övrigt närmar sig. Då passade vi tjejer på att umgås och åka till badhuset för lite häng bland trollen.

Det var inte sista gånge vi var här. Signe ville inte gå därifrån.


Tack för en mysig stund i värmen.// Sara ♥


♥ Nytt liv

Hej

Som jag skrivit tidigare har jag kämpat med träningen den här hösten. Jag har även sen mitten av november ändrat min kost . Vilket har gett resultat. Vet faktiskt inte när jag hade denna vikten senast :) Än är jag inte riktigt i mål men snart så.

Nu för tiden är det GI som gäller för mig.I söndags gjorde jag köttfärsfyllda paprikor. Till detta hade jag en god grönsallad. Mums!


// Sara♥


♥ Pappa

Hej hopp!

Nu när Signe börjat på dagis, så lämnar Fredrik de flesta dagar och jag hämtar. Varje dag när jag hämtar henne frågar hon efter pappa :) Vi trodde kanske att hon skulle blir sur på sin pappa då hon är ganska ledsen när hon blir lämnad på morgonen. Men det är skönt att det inte är några "hard feelings".


Kittla pappa på magen :)

Tv´n är upp ocn ner!


Det är kärlek att se mina två hjärtan tillsammans ♥


// Sara♥


♥ "Mimmi"

Hej på er!

Ja, så säger hon till Pippi. Och det är mycket "mimmi" nu kan jag säga. Mimmitröjan och mimmidockan är stora favoriter. I sommras var vi tillsammans med hennes gudföräldar på Astrid Lindgrens Värld. Där fick hon en liten gosegris som har en sån där tvätt flärp ni vet. På den finns ett litet Pippi ansikte och det märkte hon idag och kom fram och sa "mimmi". Jaha, ja där är pippi sa jag..."mimmi" rättade hon mig :)Hon håller hårt i loppisfyndet, Pippidockan, med pippitröjan på :)


// Sara♥


♥ Cirkustält

Hej hej!

I julklapp fick Signe ett leksakstält i form av ett cirkustält. Vi har inte haft plats för det tidigare men vi har börjat inreda lekrummet och då kom det äntligen fram.

I helgen var det där leken skulle ske. Hon satt där och tittade på Tjorven på Ipaden och tog tag i min hand och drog in mig i tältet. "änga, änga" då skulle jag dra in benen och fästa karborrebanden på dörren så det var riktigt stängt in till oss. Gullunge!Vi hade dockor, väskor, böcker och keyboarden där inne... det var inte så mycket utrymme över kan jag säga. Men mysigt hade vi :)


// Sara♥


♥ Utedag

Hej på er!

Här i söder har vi som många vet inte fått någom vinter. Så det blir inga snögubbar eller pulkaåkning i friska luften. Men vi måste ju ta oss ut i den skånska vintern ändå. En stund på lekplatsen få duga tills det vita vill falla ner även här.Det biter lite i kinderna efter ett tag och när Signe vill att vi ska sitta jämte henne i sanden, ja då är det dax att gå hem.


// Sara♥


♥ Popcorn

Hej svejs!

I helgen träffade vi vänner här från "byn". Det blev en hel del popcornmys för dessa två sötnosar. Det skiljer bara fyra dagar på Signe och Arvid. Det är så kul att se hur dom "känner" varandra efter att ha följt åts i ett och ett halvt år. Nu blir dom dagiskompisar också!


Tack för ännu en trevlig kväll!


// Sara♥


♥ Docksäng

Hej hej!

En av Signes julklappar var en docksäng. Den är ju väldigt rolig att ligga i själv tillsammans med dockorna. Vi försöker få henne att förstå me den det är inte så lätt. Nu lägger hon dockan och pussar den godnatt i alla fall :) Sötis!
// Sara♥

♥ Årskrönika 2011 del 2

Maj


Det största som hände denna månad var att Signe fyllde ett år!Trappan och uppgången till huset fick sig en regäl renovering.Sommaren kom på besök och vi njöt i solskenet.Juni


Jag åkte på kick off till Ystad Saltsjöbad.Vi överraskade Signes farmor och farfar med en resa till Ven för att fira deras födelsedagar.Vi njöt av den ledighetn och fortsatte leka i lekparken.Misdommar firade vi i Viken tillsammans med fina vänner.Juli


Semetster och ledighet tillsammans alla tre. Vi spenderade bla sköna veckor på Senoren. Med bad och god mat.Utflyckt till Öland.Signe klippte sig hos en frisör för första gången.Vi åkte till Borås djurpark tillsammans med moster Sofia.Liseberg besökte vi också.Augusti


Tillsammans med Signes gudföräldrar besökte vi Astrid Lindgrens Värld.Vi åkte till fina vänner i Karlstad för några dagar med bad och djurpark.Vi åkte vidare till Orsa för att lata oss några dagar i en stuga med mamma och pappa.Sista stoppen blev på Åland där vi lekte och åt god mat med kära vänner.Min man och jag firade tvåårig bröllopsdag pch åkte i väg på spa.
Fortsättning förljer...

// Sara♥


♥ Firad

Hej på er!

Jag blev väldigt uppvaktad i går av många kära vänner. Tack allesammans.

Vi har inte haft något kalas med några paket har jag fått öppna ändå :)Det blev visst ett tema på paketen i år. Träning! Det är ju det min fritid handlar om just nu. Jag fick även en fin vinterjacka av min kära man. Tack alla för fina paket!


// Sara♥


♥ Favorit

Hej på er!

Ikväll börjar ett av mina favotirprogram på tv. Sveriges Mästerkock!Titta och njut!

// Sara♥


♥ Årskrönika 2011

Januari

Vi började året med att renovera köket.
Jag slutade amma och Signe började dricka välling på allvar.
Annars bestod dagarna mest av lek och bus.
Februari

Signe blev nio månader och fick sina första två tänder.
Vårt fina kök blev färdigt.
Färsk frukt blev en ny favorit för Signe.Mars

Fredrik åkte Vasaloppet ytterligare en gång.
Signe stapplade fram med gåvagnen.
Vi började leka utomhus och gungan blev popoluär.April

Det var avslutning på babysimmet.
Jag och min man hade lyxig fredagsmys.
Hela familjen var med och byggde staket.
Vi åkte till Åre för lite skidåkning och häng med vänner. Dessutom fick jag se Åreskutan från ovan i form av paragliding.
Vi avslutade april med påskfirande på Senoren i strålande fint väder.Fortsättning följer...

// Sara♥


♥ Nytt

Hej hej!

När vi ändå höll på med julstöket som bäst passade vi på att renovera vår lilla toalett. Den blev klar för användning 23 dec. Vilken julklapp :)
Totalt tog det två veckor från att snickarna började riva ut det gamla till vi kunde använda det nya. Wow!Vi är såklart väldigt nöjda med resultatet. Synd för Signes skull att vi nu inte har badkar. Men det får gå i alla fall.


// Sara♥


♥ Nyårsafton

Hej hopp!

I år firade vi in det nya året hemma hos oss med fina vänner. Det blev en lyckad tillställning med god mat och dryck samt trevligt sällskap. Signe tyckte nog det var tråkigt att vara ensamt barn i gänget. Hon sökte mycket uppmärksamhet och fick det såklart av alla åtta vuxna :)


Dukningen blev jag väldigt nöjd med :)


Lite tjejhäng i köket.


Nyårsfina Signe


Finaste Line blev Signes nya favorit


Sötaste Anna-Sara med varmrätten; Oxfilé, potatiskaka och portvinssky.


Fredrik styr med drinkarna.


Jag fixar ihop efterrätten; Chokladfondant med limecreme och vaniljglass


Line och Max i nyårsnatten.


Tio i tolv vaknade Signe av fyrverkerier. Så vi spenderade tolvslaget vid fönstret på toaletten :)Gott nytt år och god fortsättning allesammans! Hoppas 2012 blir lika fantastiskt som 2011.

// Sara♥


RSS 2.0