♥ Kräftskiva

Hej hopp!
 
Vi bjöd några av våra fina vänner på kräftskiva för några helger sen. Vi hade helt ok väder och vi dukade bordet utomhus. Mys!
 
Gott att dricka, skaldjur och trevligt sällskap det kan inte bli bättre.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi är så tacksamma för alla fina vänner vi har! Tack för att ni finns i vått och torrt ♥
 
// Sara♥
 

OS - Söndag

Hej hopp!
 
På söndagen gick den eftertraktade 100 meters finalen. Hela dagen gick vi in på caféer och pubar med gratis wifi för att kunna söka efter biljetter till friidrotten. Det var nämligen så att man inte kunde köpa biljetter på plats, utan bara på OS hemsida. Vi fick aldrig tag på biljetter till friidrotten, men dagen efter såg Johan på TV att det var två miljoner som sökt efter samma biljetter som vi. Så det kanske inte var så konstigt att det inte blev nått.
 
Under dagen gick damerna maraton, så vi tog oss ut på Londons gator för att få se de små tjejerna springa sina mil. Galet var smala och korta alla var.
 
 
 
 
På eftermiddagen åkte jag och Fredrik ut till OS parken för att titta på ett köpcentra som låg i närheten. Min man var bara tvungen... arbetsskadad :) Vi åkte upp några våningar och fick utsikt över OS parken.
 
 
 
På kvällen åkte vi till Hydepark, där flera storbildsskärmar var uppställda, och tittade på 100m finalen. Fredrik var nöjd att han köpte en Bolt tröja :)
 
På måndagen bar det hem igen till våra barn. Vi hade fantastiska dagar i London. Tack Johan och Sussi för trevligt sällskap. Kram till er!
 
// Sara♥
 

♥ Fina Line

Hej,
 
I dag fyller min bästa vän år. Ett stort grattis till dig.
Jag är så glad att du bor "så nära" nu.
 
Signe trivs också bra i Lines sällskap ♥
 
// Sara♥
 

OS - Lördag

Hej,
 
Vi hade en heldag i OS tecken under lördagen. Vi började att åka in till centrala London och tittade på två Beachvollyboll matcher. Arenan var tillfälligt uppbyggd av byggställningar, men det fungerade riktigt bra. Man förstår ju att inte alla arenor som behövs kan byggas för framtida bruk.
 
 
 
 
 
Efter ett par timmar där åkte vi vidare ut mot wimbledon och tre tennismatcher. Damernas final, herrarnas dubbel final och damenas dubbel semifinal. Så det var riktigt bra matcher vi fick se. Jättekul faktiskt, även om jag inte tittar speciellt mycket på tennis i vanliga fall.
 
I damernas final spelade Serena Williams och Maria Sharapova, det kunde blivit en spännande match. Men Williams vann överlägset.
 
 
 
 
 
 
 
Wow vilken dag! Häftigt att vara med om allt detta. Och med fantastiska vänner kan det inte bli bättre.
 
// Sara♥
 

♥ Sandbybadet

Hej hopp!
 
Vilken härlig sommarvecka det var förra veckan. Vi tog oss äntligen tid att gå till Sandbybadet, som ligger ca 200m hemifrån.
 
Signes kommentar när vi badat en stund "jag gillar Sandbybadet". Vår underbara lilla tjej, som du pratar och kommenterar saker nu för tiden. Det är fantastiskt att lyssna på hur du resonerar ♥.
 
 
 
Nästa år får det bli säsongskort :)
 
Nu hoppas vi få fint väder i helgen, för på fredag anländer 3 000 st kollegor till Malmö. Då ska PwC ha sin årliga fest för alla anställda i landet. I år är det vi i Malmö som står som värd. Jag återkommer med bilder och kommantarer om detta.
 
// Sara♥
 
 

♥ OS - Fredag

Hej hopp!
 
Fredagen i London blev en shoppingdag. En lyckad sådan för oss alla. London har det mesta. Framför allt mysiga och trevliga pubar, där killarna tog långa pauser :)
 
 
Här lunchar vi fish and chips på Londons äldsta pub. Nice!
 
// Sara♥
 

♥ OS - Torsdag

Hej på er!
 
Det var ju ett tag sen vi var i London nu, men jag har inte hunnit visa er våra fantastiska bilder än.
 
Vi lyckades kvällen innan vi åkte få tag på handbolls biljetter till Sveriges-Island. Vilken upplevelse!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var väldigt kul att komma in på själva OS området. Utan biljett till någon av arenorna som låg på området hade vi inte kommit in i den Olympiska parken. Där var allt nybyggt och arenorna var riktigt häftiga. Om vi inte hade kommit in där hade det nog känts som vi missat lite av OS.
 
Även om Sverige förlorade med en boll, var det en lyckad första dag i London för oss :)
 
// Sara♥
 

♥ Bröllopsdag

Hej på er!
 
I dag är det 3 års sen vi hade vårt fantastiska bröllop ♥ Tänk vad tiden går fort!
 
 
Jag älskar dig min underbara make ♥
 
// Sara♥

❤ Lyx

Hej på er!


Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Igår började vardagen ordentligt för oss. Dagis och jobb igen efter nästan sex veckors semester. Men det är skönt ändå att vardagsrutinerna är igång.

Jag och Signe fick några sköna dagar ensamma förra veckan. När hon sover en stund på dagen passar jag på att lyxa till det med det bästa ❤
♥ Sommarlek

Hej på er!
 
Under veckorna vi var på Senoren var också Signes sysslingar där. Vilken lyx för oss alla! Signe hade fyra äldre kompisar att leka med och hon styrde och ställde med dem :) För oss var det lyx att lämna henne till två omhändertagande nioåriga tjejer. Alla vann på detta :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack familjerna Olá för trevliga dagar!
 
// Sara♥
 
 
 
 

♥ Rida hästen

Hej på er!

 

Nu i sommar har Signe fått göra flera saker för första gången i sitt liv. Hon har bland annat fått rida på en häst! Vilken lycka! Ingen tvekan där inte ♥ Vår duktiga lilla tjej!

 

 

 

// Sara♥

 


RSS 2.0