♥ Brunch

Hej hopp!

I går var vi på en trevlig utflykt med familjen Berger Torres. Vi åt brunch vid kallbadhuset i Bjärred. Det var ljuva minnen när vi gick ut på Långa bryggan. Det var här vi tog våra bröllopsfoton :)

Skillnaden på temperatur och vind dessa dagar var enorm. Så himla isande kallt det var att gå hela vägen ut på bryggan.

Tack för en mysig stund.


// Sara♥


♥ Galler

Hej hej!

Under renoveringen hade vi en grind mellan tv-rummet och hallen för att Signe inte skulle krypa ut i smutsen.

När nyfikenheten blev för stor såg det ut så här!


Gullunge ♥// Sara♥


♥ Mys hos pappa

Hej hopp!

I helgen var vår älskade Signe sjuk för första gången i sitt lilla liv. Hon spydde på fredags morgonen och på lördagen fick hon feber. Den låg runt 39 grader oavsett om hon fick panodil. Hon bara satt rakt upp och ner och var helt avslappnad i knät. Hon ville ju helst vara hos mig så klart. Vi kände inte alls igen hennes hon som brukar vara så framåt och social.

Hon hade bara feber ett dygn som tur var, men nu flera dagar efter är hon fortfarande inte sig själv. Jag kan inte ens sätt ner henne på golvet bland leksakerna utan att hon gråter och kryper efter mig. Hon ska helt enkelt vara hos mig hela tiden samt att hon gärna vill ha nappen. Innan var hon duktig med att bara ha den när hon var trött eller ledsen. Hoppas det vänder snart.

Det tar på krafterna att ha sin dotter hängande på höften hela dagarna därför värmer det i hjärtat när det ser ut så här på kvällen ♥


Mina älsklingar ♥// Sara♥


♥ Färdigt?

Hej hej!

Jag har fått frågan om köket är färdigt nu. Svaret är nästan :) Som alltid så är det nått som strular. Denna gången var det diskmaskinen, mikron och fläktkåpan. Diskmaskinen var för hög och gick inte in mellan golv och bänkskiva. Vi hade tydligen beställt en extra hög utan att veta om det :). Vi hade beställt en mikron till ett 50 skåp men ska ha den i ett 60! Fläktkåpan var för kort så det saknas 20 cm för att täcka hela vägen upp till taket.


Ni ska få se bilder på det ändå, men ha överseende med att det inte är HELT färdigt.

Det vi har gjort förutom att byta själva köksinredningen är:

Lagt nytt tak
Satt led spotar i taket
Jodat all el i utrymmet
Lagt ny plastmatta i köket
Slipat parkettgolvet
Tapetserat hela utrymmet
Satt in en ny altandörr
Bytt det stora "skyltfönstret"


Nu är vi nöjda med renovering för ett tag i alla fall :)


// Sara♥


♥ Ännu mer bus

Hej hopp!

Ja, det är väl bara att vänja sig att vi har en liten busungen♥.
Vi får helt enkelt lära henne att städa efter sig :)// Sara♥


♥ Äpple

Hej hej!

Jag är glad att Signe har fått upp ögonen för färskt frukt. Hon brukar få små bitar när jag äter någon frukt. När jag ätit äpple härrom dagen fick hon skrutten att suga på, vilket var en riktig favorit.
// Sara♥


♥ High five

Hej svejs!


Signe är så söt när vi håller upp handen och säger high five, då klappar hon till med sin lilla hand på vår.Här gör hon high five med moster Sofia

Gullunge, så duktig du är :)


// Sara♥


♥ Det börjar likna nått

Hej hej!

Nu äntligen börjar köksinredningen komma på plats. Nu ska bara allt annat runt omkring klaffa också (golvet och tapetseringen) så kanske vi kan inviga köket i helgen. Efter den största storstädningen på väldigt väldigt länge.Snart!

// Sara♥


♥ Födelsedag

Hej hej!

I fredags fyllde min man och Signes pappa år. Av mig fick han då en kväll för oss själva med bio och tapas på restaurang. Fem timmar var vi på stan och tiden gick fort :) Vi hade supertrevligt och pratade om annat än vår underbara dotter. Signe var hemma hos mormor och morfar och hade fredagsmys med saltapinnar (utan salt).

Detta får vi göra om emellanåt.
Signe hjälpte mig att packa nr vi skulle åka till mormor och morfar :)


// Sara♥


♥ Hjärtan


Massor med hjärtan vill jag ge till alla mina kära vänner!

Hoppas ni får en underbar alla hjärtans dag ♥

♥ Tittut

Hej svejs!

Signe är överallt just nu och det går så fort. Hon hittar nya ställen varje dag att utforska.


Så här såg det härrom dagen :)

Var är Signe? ( Här ser ni byggdammet vi lever i också)Var är Signe?Tittut :)Hon står alltså under det som är vårt kök just nu. Ett litet bord med kaffemaskinen och mikron på.// Sara♥


♥ Altandörr

Hej hopp!

Nu har vi också fått vår nya altandörr på plats. Det blev så himla fint. Vad mycket ljus som kommer in nu. We like :)
Vad tror ni, blir det nått kök av det här?


// Sara♥


♥ Matta

Hej hej!

Nu är mattan inlagd i köksdelen :) Jippi! Det går framåt, snart har vi vårt nya kök!


Det mörka golvet kommer bli kanon i hop med det vita blanka köksluckorna :) Längtar!

// Sara♥


♥ Frukt

Hej!

Nu har vår dotter blivit så stor att hon kan själv. Inte så att hon säger det men lägger brödbitar och fruktbitar framför henne så äter hon det helt själv. Visst lite hamnar på golvet, men otroligt nog kommer det mesta in i munnen.


När jag åt ett päron härrom dagen fick hon en en bit att suga på. Det var riktigt smarrigt :)

Frukt är gott!

// Sara♥


♥ Så här långt

Hej!

Hela veckan som gått har snickarna och elektrikern varit här och grejat. Nu har vi nytt innetak och uttag för spotar och lampor i taket. Jag tycker nästan synd om elektriker som gör så mycket jobb och det är så lite som syns sen när det är färdigt.


Här har högskåpen monteras där vi tydligen ska ha en elcentral verkar det som.
Hål för fläkten är borrat genom taket samt nya rör för avloppet är fixat.
Det nya innetaket med uttag för alla lampor sen ni här.Denna veckan ska målaren härja här. Spackla taket och väggarna samt måla taket och tapetsera väggarna. Det ska bli superkul att se hur det blir.


Ha det toppen!

// Sara♥


♥ Barnrytmik

Hej på er!

Vi har börjat på nått så roligt som barnrytmik. Signe älskar det! Jag känner inte igen henne när vi kommer in i det rummet. I vanliga fall är hon ganska bly och mammig men här kryper hon fram till alla andra barn och framför allt till fröken och hjälper henne spela både trumma och piano.Alla mammor vet vem Signe är, kan jag säga :)


// Sara♥


♥ 9 månader

Hej hej!

I dag är vår underbara dotter hela 9 månader. Fattar inte hur fort tiden har gått. Som hennes pappa sa i morse, nu har du funnits lika länge som du låg i magen, egentligen är du ett och ett halvt år :)Grattis älskling!
Här lyckades jag till och med fånga hennes två små tänder som kommit fram den senaste veckan.


Ha en toppen helg!

// Sara♥


♥ Hyllad

Hej hej!

Min syster har en blogg där vi får lära känna henne på 14 dagar. I dag höjder hon mig till skyarna med ett hyllnings inlägg.

Tack för att du är en så bra syster!


Jag älskar dig!// Sara♥


RSS 2.0