♥ Tiden

Hej på er!

Jag ber om ursäkt för den väldigt dåliga uppdateringen.

Tiden bara försvinner i väg.


I helgen var vi hos våra underbara vänner Johan och Sussi i Nässjö. Trots det dåliga vädret hade vi en jättetrevlig helg med massor av bus, tjej dominans och träningsvärk!

Signe har varit så lycklig då hon fått "leka" med Calle och Ville hela helgen. Oj, vad hon såg upp till dessa stora killar :) Vi behövde inga leksaker utan hon sprang efter dem var de än gick :) Sötisar!


Tyvärr glömde vi kameran så ni får se på en glad tjej från helgen hos hennes mormor och morfar.Ha det toppen så hörs vi snart igen!


// Sara♥


♥ Göteborgsvarvet

Hej på er!

I lördags var det traditionsenligt Göteborgsvarvet. Dessutom sprang min man och Signes gudfar! Det är en härlig folkfest i stan och min familj har så länge jag kan minnas åkt in för att kolla alla duktiga löpare. Det gjorde det extra kul i år när vi fick heja på våra nära och kära.


I täten var det enbart svarta killar :)


Våra killar står laddade.Signe är trygg hos moster.Ca 50 000 sprang det 21 kilometrarna!Våra duktiga killar sprang på 1.45 samt 1.50. Vilket är riktigt bra för att vara första gången.

Grattis och bra jobbat!// Sara♥


♥ Fika

Hej svejs!

Ibland behövs lite fika mitt i allt lekande :)

Här sitter hon i skönaste lilla stolen! Som hon för övrigt klättrar upp i alldeles själv :)// Sara♥


♥ Gång

Hej!

En ledig helg betyder nytt projekt... eller fortsättning på det förra. Ja, det beror på hur man ser det.Snart är det klart! Vi är så klart jättenöjda och stolta att vi klarat av detta helt själva!


Välkomna hem till oss :)


// Sara♥


♥ Schlager

Hej hej!

I lördags var vi bjudna på schlagerkväll hos familjen Berger Torres. Kidsen dansade också så klart, till Lollo och Bernies minidisco :)

Synd att det inte är rörliga bilder. Då hade ni fått se tre helt fantastiska danstilar :)


Tack för en jätterolig kväll!

// Sara♥♥ Sommartjej

Hej hopp!

Det har varit några fantastiska dagar i Skåne. Riktigt varmt och soligt. Då åker shorts och solhatt på!
Härliga sommar!


// Sara♥


♥ Rastlösa

Hej hej!

I söndags när alla firande gäster åkt hem fick vi några timmar ledigt. Då var det bara att sätta igång med våra planer.


Dessa två monster ska bort!!Trappan fick sig en regäl törn av saltet i vintras, så den måste vi göra om.Vår lilla älskling skötte sig strålande under tiden.Nu ser vi hur huset ser ut :)Vi återkommer när vi fortsatt detta "lilla" projekt.


// Sara♥


♥ Strålande Valborg

Hej hej!

Jag har ju helt glömt visa bilder från vårt Valborgsfirande. Fint väder och trevligt sällskap i form av Fredriks kusin Håkan och hans familj.


Vi började Valborgsmässoafton med att aktivera våra barn i Sagoparken i Malmö.

Goa Oskar klättrar som en apa.

Finaste Ella bland "träden".Signe känner på den sköna sanden.Bestiga berg är så kul.Tittut i svampen.Här fanns massor med gömställen :)Senare på kvällen var det traditionella Valborgs aktiviteter i byn.

1000 st numrerade badankor hälls i ån för att en halvtimme senare ha en vinnande anka.

Hela gänget spanar efter "sin" anka.Kvällen avslutades med den fina brasan.Den 1:a maj var det åter igen lekplats som gällde.

Signe älskade att gunga tillsammans med "storkusinerna".Rutschkanan var inte fel den heller.Tittut!Tack för att ni kom och förgyllde vår helg.
// Sara♥


♥ Firad

Hej!

Vår lilla tjej har blivit firad så mycket man bara kan. Det har varit jättebra dagar med släkt och vänner, många paket och goda tårtor :)


I helgen hade vi släktkalas med mormor, morfar, gammelfarmor, farmor, farfar och gudföräldrarna. Då blev det ännu mer paket att öppna.Tack för alla fina och bra presenter! Nu har hon verkligen allt hon kan behöva :)


Det var en toppenhelg med fint väder och glada miner.


// Sara♥


♥ Rosor

Hej hopp!

Rosor är min favorit blomma, så när vårens blomsterkurs program kom upp tvekade jag inte att anmäla mig.


Här är resultatet av temat rosor.
Det är riktigt kul med blomsterkurserna. Jag får idéer hur jag kan göra arrangemang på egen hand, så snart kan jag sluta gå kurser :)


// Sara♥


♥ Ett år!

Hej hej!

Vilken toppendag! Vår lilla älskling är stora tjejen nu. Hela ett år! Det är en riktigt stor dag för lilla familjen Tyrberg ♥


Det började med sång och paket på sängen till en trött prinsessaMamma hade bakat födelsedagstårta till mig!Sen kom alla mina kompisar på besök och då fick jag ännu mer paket :)Det var toppenkul att ha så många kompisar och leka med på min födelsedag!


Goa födelsedagskramar delades ut.Födelsedagsmiddagen blev favoriten köttfärssås och spagetti.


Jag fick även smaka och äta tårta själv!Efter mycket bus och lek behövde jag och de som var kvar sova lite. Det gjorde vi gott i vagnarna efter en promenad.


Min älskade moster var här hela dagen för att fira mig!Tack alla inblandade för en jättebra dag! Jag somnade på 10 sekunder efter en flaska välling :)


// Sara♥


♥ Kalas

Hej hopp!

Nu är det dax att börja förbereda för kalaset som går av stapeln i veckan!
// Sara♥


♥ Riktigt tjej

Hej hej!

Man kan inte ta fel på vår lilla tjej i alla fall. Det roligaste prylarna just nu är mammas läppglans!Gullunge!


// Sara♥


RSS 2.0