❤ Boda

Hej på er!

Denna veckan har tyvärr vädret varit lite sämre. Men vi ska inte klaga då vi haft toppenväder nästan hela semestern. Det dåliga vädret drog med sig lite rastlöshet, så vi åkte upp till Boda och Kosta för lite shopping.

Inköpen får ni se senare. Men här kommer en liten glimt ;)


❤ Guldvaskning

Hej på er!

I lördags firade vi en av Fredriks mostrar som fyllt 60 år med att vaska guld. Det var en trevlig aktivitet och vi gick några guldflan med oss hem.


❤ Barnens gård

Hej hopp!

I Karlskrona finns ett jättebra lekställe för barnen. Det heter Barnens gård. Det är lagom stort för våra små barn. Vi var där tillsammans med Signes älskade sysslingar. Vilket härligt gäng och vilken underbar dag!


❤ Härliga sommar

Hej hej!

Oj vilken underbar sommar vi har. Det finns inget att klaga på denna sommar. Sol, bad, trevligt sällskap och god mat i massor. Den är inte slut än!


❤ Konsert

Hej på er!

I lördags var vi i Göteborg och firade min mamma. Senare på kvällen var det dax för min present. Nämligen konsert med Robbie Williams! Fredrik hade fått tag på premium biljetter så vi stod riktigt långt fram. Det var första gången jag var på en utomhus konsert där jag sett ansiktet på artisten. Det var superbra och extra kul att stå så långt fram.

Ester klarade sig utan mat under konserten. Tack lilla älskling :)


❤ Sommarpresent

Hej på er!

Signe älskar att gunga. Vi har länge pratat om att köpa gungor så hon kan sysselsätta sig själv på tomten. När vi var på Barnens hus i helgen hade de utförsäljning på sommarleksaker. Då slog vi till :) Just nu gungar hon inte så högt men vi ska så småningom sätta fast den i marken så den inte lyfter. Sen köpte vi såklart en rosa gunga till Ester också :) Hon verkar också älska det!
♥ en månad sen

Hej hej!
 
Nu är det ju en månad sen det var midsommar. Men jag har inte visat er några bilder från vår fantastiska midsommar. Vi hade superväder och underbart sällskap. Det kan inte bli mycket bättre. Högsta betyg!
 
 
 
Fina minnen som vi bär med oss länge ♥
 
// Sara♥
 

❤ Nytt projekt

Hej på er!

Här njuter vi av ledigheten. Vi badar, gör utflykter och grejar lite på hemmaplan.

Vi är nu färdiga med uterummet. Det återstår inredning och att bestämma hur vi ska ha det där ute. Vi har påbörjat ett nytt litet projekt som ska vara där ute :) Ni ska snart få se det färdiga resultatet!


♥ Badtjej

Hej hej!
 
Ester har fått bada i badhuset nu. Hon älskar det! Så vi måste boka in oss på babysim till hösten. Det var ju så mysigt med Signe. Det ska bli vår stund, min och Esters ♥
 
 
 
// Sara♥
 
 

♥ Smakportion

Hej hopp!
 
Vi har lite smått gett Ester smakportioner av majs. Hon verkar gilla det :) Så stor hon blev plötsligt.
 
 
Vår lilla solstråle! Ååå vad vi älskar dig ♥
 
// Sara♥
 
 

❤ Sommarhäng

Hej hopp!

Igår hade vi en fantastisk sommarkväll med fina vänner. Massor med lek, bus, god mat och trevligt sällskap. Det är så man ska ha det när man har det som sämst ;)


❤ Citron

Hej hej!

Jag älskar verkligen citroner. Det har jag nog alltid gjort. Min man tycker jag är galen som kan äta citron som ett äpple :)

Vi köpte oss ett citronträd i veckan. Jag är så glad och nöjd. Jag ska sköta om det riktigt ordentligt så hoppas jag att det snart skymtar lite gult på frukterna.

Det blev dessutom det första vi köpte till vårt nya uterum. Det passar perfekt där!


❤ Rymmer

Hej på er!

Idag är en sån där dag när livet känns lite tungt. Jag rymde hemifrån en stund för att få andas lite. Det är skönt att röra på sig. Att ha en gnällig, trotsig, matvägrande treåring hemma tar på krafterna och utmanar mitt tålamod till max. Vad ska vi göra? Har alla det så här?

Nu är vi i alla fall på väg till goda vänner för lek och mat. Ska bli mysigt! Nya tag i morgon ;)


❤ Njuter

Hej på er!

Det är underbart att vara hemma. Dessutom lyser solen från en blå himmel. Därför är det ganska tyst här inne. Jag har massor med fina kort att visa er från vår resa. Men det får bli när solen gått i moln :)

Nu är vi andra dagen i rad på Sandbybadet. Signes och alla barns paradis. Här njuter vi av att vara lediga tillsammans.
❤ Hemfärd

Hej hej!

Nu är vi packade i bilen för sista gången. Vi är på väg hem efter två och en halv vecka på vägarna. Tack alla som tagit emot oss i sina hem.

Borta bra men hemma bäst!! ❤


❤ St Jörgen Park Resort

Hej på er!

Det första som var bokat i Göteborg var en mysig spa dag med min syster. Vi började med lunch och sen badade vi i många härliga pooler inne på spaområdet. Vi avslutade med var sin underbar behandling. Tack syster för en mysig dag ❤


❤ God morgon

Hej på er!

Nu är vi på väg ner i landet igen. Det blir ytterligare ett antal min på vägarna det närmaste två dagarna.

Ha en underbar dag mina vänner!


❤ Norrland

Hej hej!

Nu närmar sig det slutet på vår vistelse här i Norrland. Vi har haft fantastiska dagar här! Härligt sällskap och god mat. Idag kom äntligen solen också. Så det fick blir några timmar på badet.


RSS 2.0