♥ Nytt

Hej hej!

Efter en trevlig kväll hos våra kära vänner Anna-Sara och Jocke i lördags åkte vi gemensamt till Ittala outlet i Höganäs och shoppade lite.

Dessa snygga burkar fick bla följa med oss hem.


Ha en bra dag mina vänner!

// Sara♥


♥ Vändning och tår

Hej på er!

Det händer mycket i Signes utveckling just nu. I dag när vi var på mamma-baby yoga så vände hon sig från rygg till mage för första gången. Eftersom hon inte tycker det är kul att ligga på mage så blev hon irriterad att hon hamnade så helt plötsligt. Lilla gumman, det är inte lätt med allt nytt du lär dig ♥

Dessutom har hon börjat suga på tårna när hon är barfota. Så himla gulligt. Tänk va mjuka det små livet är i sina kroppar. Jag var långt ifrån så mjuk på yogan i dag :)
I morgon ska jag och Signe jympa med Anna och Arvid... jippi!


Ha det toppen!

// Sara♥


♥ Trött

Hej hej!

Det blir mycket prat om vår lilla tjej just nu, men det är ju kanske inte så konstigt. Vårt liv kretsar kring henne ♥.

Hon är en tjej som gärna vill vara med och göra det vi gör. Hon sträcker sig efter allt som kommer nära men ibland måste hon ju vila :)

I kväll när Fredrik grejade i köket och hon så himla gärna ville vara med, tog Fredrik på sig bärselet och hon blev jättenöjd. Efter en stund blev det ovanligt tyst från henne och Fredrik frågade om hon sov (han såg inte då hon satt framåt) och visst gjorde hon det :) Gullunge, vad vi älskar dig!
Ha en trevlig helg mina vänner!

// Sara♥


♥ Mamma

Hej hej!

Vår dotter är en väldigt bestämd liten dam som vet va hon vill. Framförallt på kvällen när hon är riktigt trött säger hon ifrån rejält. Då är det bara hennes mamma som gäller. Det är både för och nackdelar med att hon är mammig. Fördelen är ju självklart att det värmer i hjärtat att jag vet att hon trivs och vill vara med mig. Men nackdelen är att det alltid är jag som måste natta henne. Det blir jobbit i längden samtidigt som det är jobbigt för Fredrik som så gärna vill men inte får (för henne).


Vi har varit på mamma-bebis jympa i dag. Det var riktigt kul. Det kommer vi fortsätta med :) Får se om jag kan gå i morgon :o


Ha en fortsatt skön kväll!

// Sara♥


♥ Nytt jobb

Hej hej!

Då va det klart att jag börjar på nytt jobb efter mammaledigheten. Känns faktiskt riktigt kul och spännande.


Detta är min nya arbetsplats! Jippi!
// Sara♥♥ Babysim

Hej på er mina vänner!

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Det har varit lite mycket det senaste dagarna. Men det är i o f bara kul :)


Äntligen passade det att Fredrik simmade med Signe. Då passade jag på att föreviga detta med kameran. Självklart vill vi visa er också!Det är en mysig stund tillsammans med sitt barn och det r så mycket kärlek i bassängen.Ha en toppenhelg!

// Sara♥


♥ Smakportion

Hej på er mina vänner!

I söndags fyllde vår underbara dotter fyra månader! Vilket betyder att det va dax att prova mat för första gången :) Först ut va potatis... Hon va lite skeptisk det första gångerna men nu slinker en smakportion ganska lätt ner i hennes lilla mage. Nästa smak är morötter och gröt. Vi får se vad hon tycker om det :)
Hoppas ni har en underbar dag!


// Sara♥


♥ Masterchef

Hej hej!

Mammaledig som jag är och med en dotter som mest vill vara uppe i mitt knä, så kommer jag inte längre än till soffan vissa dagar. Då är det lätt att fastna i program som går mitt på dagen. Detta har hänt med mig! Jag älskar tävlingar och mat, så ett tvprogram där man tävlar i mat är ju då perfekt. Just nu går Masterchef Australia. Där tävlar amatörkockar i olika uppgifter och maträtter. Det är ett himla spännande program tycker jag :) Just i dag så avgjordes finalen och jag vet inte om jag kan skylla på hormoner med jag satt o grät i soffan mitt på blanka dagen, haha :)


Dessa tre herrar, Gary Mehigan, George Calombaris och Matt Preston har varit domare under programmets gång. Tydligen framstående kockar och matkritiker i Australien :)
Denna fantastiska kvinna, Julie Goodwin, vann!Det som är ännu roligare är att detta program kommer till Sverige. Inspelningen görs i höst och ska sändas på tv4 i vår! Jippi!


Per Moberg, Marcus Aujalay och Leif Mannerström ska vara juryn som bedömer och coachar de blivande kockarna. Kul!


Bild lånad av tv4.se

Detta ser jag framemot!


// Sara♥


♥ Mammaträff

Hej hej!

I dag hade jag mammor och barn på fika! Så himla kul att träffas med alla våra underbara barn. Vi är tio stycken i föräldrargruppen och bara två barn är flickor. Det finns många pojkar att välja på för Signe och Mila, som den andra flickan heter.


Jag bakade bullar till fika. Jättegoda om jag får säga det själv :)
Ha en fortsatt bra dag!


// Sara♥


♥ lördagsmys

Hej på er!

Så här mysigt hade vi det förra lördagen. Vi slog på stort och köpte färska kräftor av olika slag. Signe sitter på bordet och övervakar ♥
// Sara♥


♥ Glad

Hej på er!

På torsdag ska äntligen pappa Fredrik simma med vår dotter. Då ska jag agera fotograf, det ska bli så kul. Hon älskar verkligen denna korta stund av närhet och värme.

Så här glad var hon innan badet i torsdags :)
Ha en fortsatt bra helg!

// Sara♥


♥ Mormor

Hej!

Denna helgen är Signes mormor här, vilket är en favorit för både mig och Signe. Efter en dag är hon redan den mest populära här hemma. Signe blir underhållen till 100% och jag får tid för mig själv!

Tack för att du finns för oss ♥


Här lånar vår gullunge kompisen Filips roliga gym. Hon har dessutom börjat hitta sina fötter, vilket är så kul att se :)// Sara♥


♥ blogga

Hej hej!

Så här ser det ut när jag bloggar :) Signe är väldigt engagerad i bloggen ska ni veta :)Gullunge!


Ha en skön kväll!

// Sara♥


RSS 2.0