♥ Hjälpa

Hej hej,

Signe är så duktig och vill hjälpa oss med nästan allt. Båda borra, såga och ränsa ogräs.

Här hjälper hon mig plocka i ogräs i spannen. Det är bara det att hon hällde ut det jag lagt i sen la hon i det själv. Det där med att kunna allt själv smyger sig på mer och mer.Tack för hjälpen mitt lilla hjärta ♥

// Sara♥


♥ Min stund

Hej svejs!

När Signe sover middag på helgerna, så är det min stund på dagen. Då kan jag njuta av det jag vill göra. Vare sig det är läsa i min bok eller plantera blommor. När vädret dessutom är så här underbart så kan jag inget annat än att njuta lite extra.Ha det så bra mina fina bloggvänner.

// Sara♥

♥ Ny frisyr

Hej på er.

Eftersom Signes tidigare frisör bor i Umeå. Så var jag tvungen att ta henne till frisören här i byn. Det gick helt ok. Men hon tyckte hon var färdig efter bara några minuter. Som tur är funkade det att lure henne att sitta stilla en stund till.Vår duktiga lilla tjej ♥

// Sara♥


♥ Liseberg

Hej hej!

I fredags var dagis stängt för planering. Då tog jag och Signe tåget upp till Gbg. Vi passade på att gå på Liseberg så här innan högsäsong. Det var ett smart drag. Lagom med folk och soligt. Signe är fortfarande ganska kort så hon får inte åka så mycket, men det spelar ju inte henne någon större roll.'
Tack Sofia och mormor för en skön och rolig dag. Signe somna helt utmattad av stimulering och nya intryck den kvällen.

// Sara♥


♥ Mors dag

Hej på er!

Ni har väl inte glömt fira alla mammor ni har i närheten? Vi har hos mina föräldrar i helgen så min mamma fick paket i morse.


Bild lånad från we♥it

Min dag har bestått av kramar och pussar från min dotter. När vi väl kom hem från Gbg så snickrade vi på altanen och gillade till middag. En mysig mors dag i familjen Tyrbergs tecken.

// Sara♥❤ Födelsedag

Hipp hipp hurra för min syster idag!
Grattis på 24 års dagen.

 

 

//Sara❤


♥ Runt runt

Hej på er!

Signe fick en jättefin dockvagn av moster Sofia när hon fyllde år. Den är framme ofta och då packar hon den full av dockor, gosedjur och andra leksaker. Sen kör hon runt i huset och säger "akta mamma" om jag råkar stå i vägen för hennes framfart.Gullunge! Tänk att du är två år. Fina du!

// Sara♥


♥ Försommar

Hej på er!

När jag var ute på promenad i helgen så jag syrener. Jag kom då att tänka på skolavslutningarna från när jag var barn. Syrener förknippar jag starkt med sommarklänningar och "den blomster tid nu kommer". Det var härliga tider.Nu är sommaren snart här!

// Sara♥

♥ Trädgårdsfest

Hej hej!

Våra bästa vänner Anna-Sara och Jocke gifte sig på Nya Zeeland den 1 mars. I kväll ska vi på deras bröllopsfest. Vi har hittat på en kul present som vi tror passar dem perfekt. Jag kan ju säga att vi har samma intressen och vi trivs väldigt bra tillsammans allihopa. Fredrik har rimmat som vanilgt och jag har pysslat ihop ett kort. Vi tror de kommer uppskatta det.

Så här fin var AS på deras dag.Vi har lyxat till det med att ta in på hotel. När vi ändå är barnfria, ska vi njuta av varandra och en god lugn frukost i morgon.

// Sara♥


♥ San Remo

Hej hej,

Då ska jag berätta om min konferensresa. Jag kom på någon dag innan att jag inte nämt om den här. Men ni som följer mig på facebook förstod ju var jag var :)

Starx innan jul fick vi ett mail om att en konferens var bokad i Italien i maj. Jubel på hela kontoret kan jag berätta :)

Vi har haft det grymt. Lyxigt hotell, sol och blå himmle, trevliga gruppträvlingar, god mat och dryck och några få timmar konferens. Det kan inte bli myckjet bättre.


Tack fina kollegor för fantastiska dagar tillsammans med er.

// Sara♥


♥ Bus

Hej på er!

Det var som ni kanske förstår härligt att komma hem till min fina familj. Därför passar det extra bra med långledigt.

Jag och Signe är ensamma hemma och myser för fullt. Stackarn jagar min uppmärksamhet när jag måste fixa med allt i hemmet. Men jag försöker ta mig mycket tid till henne och hennes lek, men jag kan bli ännu bättre på det.

Så här såg det ut när jag gav henne några russin i en skål, när jag var "tvungen" diska upp efter frukosten :)

Hon är påhittig och vad som helst kan hända när hon är i farten.

Älskade unge!

På tal om det så säger hon nu "älskar dig" Jag smälter, så söt hon är :)

// Sara♥


♥ Starbucks

Hej på er!

Jag har haft 4 fantastiska dagar i San Remo, Italien. Mer om det strax.

Innan avfärd tog vi en fika på Starbucks. En latte och muffins...för 96kr! Det är tur att jag inte fikar ute så ofta :) Gott var det!Ha det toppen!

// Sara♥


♥ Konferens

Hej hej!

Just nu spenderar jag några härliga dagar här med fina kollegor :) Jag njuter för fullt!
Hej svejs, vi hörs när jag är hemma igen ;)

// Sara♥


♥ Stora tjejen

Hej,

Vi var ute och gick i det fina vädret härrom dagen. Det skulle inte vara någon vagn utan promenad med egna ben.


Vi älskar dig så, underbara lilla tjej!// Sara♥


♥ Valborg

Hej hej,

Över Valborgshelgen tog vi bilen ner till Tyskland och hälsade på Fredriks kusin med familj. Alltid lika trevligt att träffas. God mat och dryck, solen sken och barnen lekte jättebra.
Tack så mycket för roliga och sköna dagar hos er!


// Sara♥


♥ Detaljer

Hej,

Jag vill ofta och gärna lägga ner tid och energi på detaljer. Det blir så mycket mer personligt. Ni som känner mig och var med på vårt bröllop vet vad jag menar :)


Jag bakade en Pippitårta med hallon och chokladmousse. När inte tiden fanns fick jag lösa det ändå med lite fantasi :)Ett blomsterarrangemang behövdes ju också för att fullända dukningen.


Jag blev ganska nöjd. Signe blev helt till sig när hon såg tårtan. Det får jag ta som ett bra betyg.

Signe fick massor med presenter. Dockvagn, trehjuling, böcker, skor och kläder och mycket mer. Ett lyckat kalas med andra ord!

Tack alla som kom ihåg vår tjej med presenter, kort och sms!


// Sara♥


♥ Kalas

Hej på er!

På Signes födelsedag hade vi kalas. Mormor, morfar, moster, gammlefarmor, farmor, farfar, gudmor och gudfar var alla här för att fira vår tvååring :)
// Sara♥

♥ Två år

I dag är den ingen vanlig dag för i dag är det Signes födelsedag, hurra hurra hurra!

Världens största grattis, lilla älskling!
// Sara♥

♥ Dagis fika

Hej hopp!

Vi hade knytkalas på dagis förra veckan och jag fick äran att baka till kaffet. Ni känner ju mig och förstår att jag inte sa nej till det :)


Det blev hallom och maräng rutor. Det gick hem hos alla :)Mums! Det är extra kul att baka till andra, så jag slipper äta upp det själv :)


// Sara♥


♥ "ass"

Hej hopp!

När man frågar Signe vad hon vill äta så svara hon 99 gånger av 100 "ass". Då passar det ju bra att man får glass efter maten på IKEA. Gott med glass!
// Sara♥


RSS 2.0