♥ Nedräkning

Hej hopp!!

Bara 11 dagar kvar!! Jag fattar inte va tiden tar vägen. Vi har planerat den här dagen så länge och nu är den snart här. Än så länge kan jag sova ok på nätterna i alla fall. Får väl se hur det blir nästa vecka när vi har semester. Men det känns väldigt välbehövligt med semetester just nu.

Det mesta är klart som tur är. Det som ligger och spökar hos oss är att festprogrammen ska bli färdiga så vi kan lägga dem bakom oss. Vi ska skriva ut dem på torsdag och häfta ihop dem i hegen, så det borde vara lugnt. I dag ska vi beställa blommor till brudbuketten och tärnbuketterna samt att vi ska köpa material till bordsdekorationerna.

På fredag kommer Magnus som ska fota oss hit och vi ska åka runt och titta på några platser som är alternativ till fotograferingen. Vi har själva kollat ut några platser som vi tror kan bli bra, ska bara höra med proffset :)

Jag återkommer snart igen!

// Sara♥


:martina

Härligt! Ja, det är nästan så att jag börjar bli nervös när det kryper inpå. Tihi! Ska träffa min kantor nu. Det känns bra än så länge, får se vad hon säger :)

2009-08-04 @ 12:53:45
Hemsida: http://malexandersson.webblogg.se/
:H A N N A | [ e s t h . b l o g g .s e ]

hoppas du får en bra dag

Fråga mig gärna en fråga i frågestunden

jag har nu. Den pågår till klockan 18OO.puss och kram från mig,

http://esth.blogg.se

2009-08-05 @ 11:43:52
Hemsida: http://esth.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

Mejl: (Visas ej)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0