♥ Safari

Hej hej!

Nu var det langesen vi skrev. Vi har haft fullt upp aven om jag nog trodde vi skulle ha en lugn semester ;) I gar va vi pa djungelsafari, det va riktigt roligt! Vi sag hur apor arbetar med att ta ner kokosnotter, red pa elefanter, sag shower med apor, elefanter och krokodiler. Vi va vid ett vattenfall, vid ett gummiplantage och framforallt akte vi jeep i bergen, det var ett aventyr i sig kan jag lova. Detta var en lyckad heldag och vi var supertrotta nar vi kom hem.

Varje kvall har hotellet teman pa sin restaurang. Eftersom hotellet ligger ganska ensamt pa den sodra delen av on sa ar det manga som valjer att ata har. Jag tycker det ar en trevlig sak, i kvall tex sa ar det "cafe de mar on the beach". Sa de har fyllt stranden med stora saccosackar och laga bord, sa himla mysigt. Vi har hittills atit 4 av 6 dagar pa hotellet.

Sist vi skrev skrev vi om att det skulle regna, det har det inte gjort som tur ar. Daremot ar det lite mulet och soldis, sa i dag nar vi tagit en slapp dag pa stranden sa har det varit ganska behagligt i luften. Men luftfuktigheten ligger nanstans runt 90% sa man vet inte om man ar blot av bad eller svett.

Ni far ha det toppen sa hors vi snart igen!


//Sara ♥ Fredrik





Namn:
Kom ihåg mig?

Mejl: (Visas ej)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0