♥ Matpyssel

Igår fick Fredrik idén att vi skulle göra piroger och det är klart vi gjorde det. Vi gjorde deg och stekte en köttfärsröra. Det blev så klart supergoda! Vilket teamwork! Vi passar på att göra sånt nu i fem månader till, sen finns det nog bara tid för snabbmat :)

Här är resultatet!






Ursäkta den dåliga bilden på mig! :)


:Sofia

SV: Vi ska nog kunna hitta lite snygga mamma kläder till dig också ska du se. ;)



Du är så söt syster. Jag gillar bilden! ;)

2009-11-09 @ 20:04:55
Hemsida: http://travelingaroundtheworld.blogg.se/
:sofia - 19 & Gravid

Tack för tipset :) Men nu är det så nära och jag kan nästa inte göra annat än o ligga med benen i vädret (otrolig foglossning, förkylning osv) så tror inte jag går ut och köper det. Tiden går så fort :) Tre veckor kvar till Bf på Onsdag! :) Allt bra med dig?

2009-11-09 @ 22:40:09
Hemsida: http://sofiahivall.blogg.se/
:sofie

Hej!



Ser gott ut med piroger det va inte igår, ni ska nog ha tid att göra det i fortsättningen oxå åtminstone på helgen... Känner för dig med fogarna, fy för va ont det gjorde/gör, har intemånga tips tror inte det e mycket som hjälper, prova bälte,kudde mellan knäna en ganska hård o tjock ex nackkudde, ta inte för långa steg när du går, o för gudsskull se till att inte hamna på rygg för då kommer du inte upp/runt utan viss ansträngning o extrem smärta.. Kul att vara gravid va...;) men det e värt det :) Här är allt bra med oss helgen förflöt i lungn o ro, med lite av varje, Daniel firades på farsdag med glass o godis så han va nöjd. Ta hand om er nu, massa kramar!

2009-11-09 @ 23:33:49
:LaLizita

Gud vad duktiga ni är! Fattar inte hur ni orkar.. Men det är klart, är man två så blir nog allt så mycket roligare :)

2009-11-10 @ 10:37:18
Hemsida: http://lalizita.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

Mejl: (Visas ej)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0