♥ Det svänger fort

Hej hej!

I söndags kväll var konstruktören hos oss för att rita upp planlösningen till bygglovet. Han gav oss några ideér att fundera på och skulle återkomma redan dagen efter med olika förslag. Men när han hade gått började det snurra i våra huvuden.... det blir en gigantisk renovering. Va det verkligen så vi ville ha det? Vi vill ju ha råd att göra köket och badrummet också! Ska vi börja om från början? Hur ser vårat liv ut om fem år? Var jobbar vi då? När blir det ett problem att bara ha två sovrum på övervåningen (vi har tre totalt)? Är det värt 400 000 att få 20 cm högre i tak? Vem bygger vi för, oss eller potensiella köpare i framtiden? Ja, ni förstår. Det snurrar! Efter att bolla detta i några timmar plus att vi pratade med min pappa så kom vi fram till att börja om från början. Det hade börja skena iväg. Byta takstolar och göra tre sovrum. Vi skulle helt plötsligt få ett ganska stort hus. Vi har nu bestämt oss för att göra det vi redan har fått bygglov för. En kupa med badrum och två sovrum. Takhöjden blir inte så hög, ca 1.95 som högst. Men för oss är det inga problem. Vi är inte direkt långa av oss. Men det kan bli problem om vår vän Floyd ska gå upp på övervåningen :)

Nu väntar vi bara på besked från snickaren att vi kan börja. Kanske redan nästa vecka! :) Håll tummarna för oss. För nu har vi bestämt oss och velat färdigt, så nu kör vi!






:Sofia

Jag tycker det låter sjukt klokt syster. Floyd får helt enkelt hålla sig på nedre plan. :P Jag tror att det kommer bli jättebra som det blir. :) Jag håller tummarna att ni kan börja snart.

2009-10-06 @ 13:11:29
Hemsida: http://travelingaroundtheworld.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

Mejl: (Visas ej)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0