❤ Stolt

Hej på er!

Signe är en stolt storasyster! Fast det börjar nog bli lite mycket tjat om att hon är storasyster ;) Hon är jättesnäll mot Ester men börjar så smått göra revolt mot oss. Säkert en helt normal reaktion men ändå jobbigt. Framför allt när det gäller maten. Men jag ska tänka positivt och att det snart går över.

Dessa två prinsessor är mitt allt! Helt underbara tjejer ❤ som gör mitt liv perfekt!


:Mli - Husägare & blivande mamma ♥

Jaha okej :) På det viset. Jaa, bara vänta nu då :) Hihi.. känns så overkligt detta :P

Du har ett svar på "Nej tack"-inlägget på min blogg såg jag..

2013-02-26 @ 22:03:33
Hemsida: http://idamli.blogg.se
:Mli - Husägare & blivande mamma ♥

Jo, förstår dig :) Man blir så less av alla "påhopp".. man får då verkligen inte tycka vad man vill ifred.. :)

OJOJ vilken SÖÖT bild på dom småå :) Nååh! Och vilken fin dress minstingen har, är det där villervalla?

2013-02-27 @ 10:47:51
Hemsida: http://idamli.blogg.se
:Madelen

Kärleken mellan tjejerna kommer bli mer! Mina tjejer är 2,5 och 8 månader och vi får rycka ut många gånger under dagarna för och "rädda" lillasyster för att inte bli ihjäl pussad & kramad. En härlig tid men samtidigt jobbigt med alla upp och ner känslor. Grattis och kul att ni valde ett sånt fint namn till Ester.

2013-02-27 @ 11:17:42
:Linda

Hon kompenserar bara för det som hänt. Testar att hon fortfarande är lika viktig i ert liv. Testar vad det innebär att vara storasyster. Ge henne "överdrivet" med uppmärksamhet och beröm så slutar det relativt snabbt.
Ni kan även vara beredda på att det kommer att pussas och kramas aningens för hårt emellanåt för att testa vad som är ok.
Det är en stor omställning att få ett till barn, men vi kan på något sätt förstå det. Det är ännu svårare för en tvååring att få ett syskon. Men de gillar läget snabbare än man tror.
Njut av era fina tjejer och kom ihåg att även ta hand om er själva. Låt världen vara lite upp och mer till en början, det gör inget.
Stor kram

2013-02-27 @ 22:05:00
Hemsida: http://Buslarson.blogg.selarson.blogg.se
:Marie Brander

Så fina barn ni har! Signe och Ottilia fick småsyskon vid nästan samma ålder! Mysigt! Det har hos oss varit ganska mycket "bryt-ihop" för Ottilias del under hela hösten och ibland fortfarande. Det hade Vincent också i samma ålder men då hade han varit storebror länge. Kan vara bra att tänka på att allt inte beror på det nya utan hör till åldern också. Hoppas allt går bra annars med amning och annat! Kram

Svar: Skönt att höra att vi inte är ensamma! Det är säkert en kombo. Kram kram
Sara

2013-02-28 @ 23:04:18



Namn:
Kom ihåg mig?

Mejl: (Visas ej)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0